Ανατροπή «ελπίδα» στην υπόθεση απαγωγής του Μ. Λεμπιδάκη

Ανατροπή «ελπίδα» στην υπόθεση απαγωγής του Μ. Λεμπιδάκη
Ενημερώθηκε: 28/09/17 - 11:35

Η συγκλονιστική υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη που έχει αναστατώσει όλη την Ελλάδα, βλέπει να παρουσιάζονται νέα δεδομένα και η ελπίδα να αναπτερώνεται για την οικογένεια του επιχειρηματία που υποφέρει 7 μήνες τώρα.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Cretalive, οι απαγωγείς με νέο μήνυμα που έστειλαν στην οικογένεια του επιχειρηματία έριξαν κι άλλο τις απαιτήσεις τους, από τα 30.000.000 ευρώ στα 18.000.000. Ίσως δείγμα πως και οι ίδιοι κατανοούν πως είναι αδύνατο πλέον να πάρουν τα χρήματα που απαιτούσαν. 

Βέβαια οι πληροφορίες θέλουν την οικογένεια να μην έχει διαφοροποιηθεί από το ποσό που αρχικά είχε συγκεντρώσει (το ποσό δεν υπερβαίνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ) ωστόσο το γεγονός ότι και εκείνοι έριξαν κι άλλο τις απαιτήσεις τους δείχνει πια εμφανώς πως και οι ίδιοι έχουν πειστεί πως η οικογένεια δεν έχει τη δυνατότητα καν να πλησιάσει τα εξωπραγματικά ποσά που ζητούσαν αρχικά (θυμίζουμε πως ξεκίνησαν από τα 100 εκατ.  ευρώ).

Αντιδράσεις από την πλευρά της οικογένειας δεν υπάρχουν ακόμη, ωστόσο είναι σίγουρο πως η εξέλιξη αυτή φέρνει πιο κοντά την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, από μια ομηρία που σε λίγες ημέρες μπαίνει στον 7ο μήνα της και που κρατά σε αγωνία όλη την τοπική κοινωνία και πρωτίστως την οικογένεια του επιχειρηματία που ζει απίστευτες στιγμές όλο αυτό το διάστημα.
 

Πηγή: Cretalive
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Το ιδιόχειρο σημείωμα στο θρίλερ των 135 ημερών

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Το νέο μήνυμα μετά από τέσσερις μήνες ομηρίας

Οικογένεια Λεμπιδάκη! Σταματούν τις διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς