Απαγωγή επιχειρηματία στον Πειραιά: «Ράκος» η πρώην playmate Χρύσα Δρακάκη σύντροφος του Νίκου Μαυρίκου

 
Απαγωγή επιχειρηματία στον Πειραιά: «Ράκος» η πρώην playmate Χρύσα Δρακάκη σύντροφος του Νίκου Μαυρίκου

Ενημερώθηκε: 28/12/18 - 13:45

Δύσκολες ώρες για την πρώην Playmate, σύντροφο του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου, που έπεσε θύμα απαγωγής στον Πειραιά, το πρωί της Πέμπτης (27/12).

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσεις με την οικογένεια του 51χρονου επιχιερηματία για να ζητήσουν λύτρα και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Την ίδια ώρα η Χρύσα Δρακάκη, μοντέλο και πρώην Playmate 2009 που είχε συμμετάσχει και στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, ζει ώρες αγωνίας και φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

1

Το ζευγάρι που είναι πέντε χρόνια μαζί, ήταν ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και παρά το γεγονός πως το μοντέλο στο παρελθόν είχε βρεθεί στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας τόσο λόγω κάποιων δεσμών όσο και λόγω των τολμηρών φωτογραφήσεων της.

3
4
5
6

Απαγωγή επιχειρηματία: Το μοντέλο-playmate σύντροφος του Ν.Μ και η βόμβα το 2012 

Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή πασίγνωστου επιχειρηματία στον Πειραιά, αφού βγαίνουν και νέα στοιχεία.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει υπάρξει κανένα τηλεφώνημα από τους απαγωγείς στην οικογένειά του Ν.Μ για να ζητήσουν λύτρα, κάτι που θέτει σε ανησυχία την Αστυνομία, ενώ η σύντροφός του, πρώην μοντέλο, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

H σύντροφος του επιχειρηματία,που το 2003, σε ηλικία 16 ετών συμμετείχε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, ενώ το 2009 στα Playmate, βρισκόταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή, μαζί με την οικιακή βοηθό, όπως αποκάλυψε το «OPEN» στην εκπομπή Top Story.

"

Η βόμβα-προειδοποίηση και η υπόθεση με τα τσιγάρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv, ο επιχειρηματίας είχε απασχολήσει τις Αρχές το 2000 για υπόθεση τσιγάρων,ενώ το 2012 είχε τοποθετηθεί βόμβα στο κατάστημα συγγενή του, που είχε αποδειχθεί, όμως, ότι στόχος ήταν ο επιχειρηματίας

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι πινακίδες που είχε το αυτοκίνητο με το οποίο οι δράστες άρπαξαν τον επιχειρηματία είναι ιταλικές. Ακόμη, οι αυτόπτες μάρτυρες, στις περιγραφές τους, λένε ότι οι δράστες ήταν σωματώδεις.

Το χρονικό της απαγωγής

Περαστικοί είδαν μπροστά στα μάτια τους στις 08:30 το πρωί της Πέμπτης (27/12) τους απαγωγείς με κινηματογραφικό τρόπο να απαγάγουν τον επιχειρηματία, την ώρα που βγήκε από το σπίτι του βάζοντάς τον μέσα σε ένα αυτοκίνητο και από εκείνη τη στιγμή αγνοούνται τα ίχνη του.

Ο επιχειρηματίας είχε προορισμό την Ακτή Θεμιστοκλέους.

"