Απαγωγή στον Πειραιά: Η σιωπή των δραστών ανησυχεί τις αρχές και τους οικείους του Νίκου Μαυρίκου

 
Απαγωγή στον Πειραία; Η σιωπή των δραστών ανησυχεί τις αρχές και τους οικείους του Νίκου Μαυρίκου

Ενημερώθηκε: 29/12/18 - 10:34

Σαράντα οκτώ ώρες από την την απαγωγή του 51 χρονου επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου από το διαμέρισμά του στον Πειραιά, και ακόμα δεν έχει γίνει καμία επαφή εκ μέρους των δραστών για να ζητήσουν λύτρα. Αυτό προκαλεί ανησυχία τόσο στις Αρχές όσο και στους οικείους του.

Ο επιχειρηματίας απήχθη το πρωί της περασμένης Πέμπτης, λίγο πριν από τις 09.00, όταν βγήκε από το σπίτι του και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους. Οι τέσσερις δράστες λειτούργησαν αστραπιαία. Επιασαν χειροπόδαρα το θύμα τους και το πέταξαν σε ένα μπλε τζιπάκι, προτού καλά καλά προλάβει να αντιδράσει. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, αφήνοντας την Αστυνομία με ελάχιστα στοιχεία για να λύσουν τον γρίφο. Ωστόσο, η οικιακή βοηθός από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του, ξεσήκωσε τον κόσμο με τις φωνές της.

Οι αρχές προκειμένου να βρούν την άκρη του νήματος ερευνούν το επαγγελματικό περιβάλλον του 51χρονου επιχειρηματία, τις μεγάλες συμφωνίες που έκανε τους τελευταίους μήνες αλλά και τις οικονομικές του συναλλαγές, αναζητώντας το κλειδί που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της κινηματογραφικής αρπαγής στην «καρδιά» του Πειραιά.

Επίσης στο μικροσκόπιό τους έχει μπει το υλικό από τις κάμερες αλλά και οι καταθέσεις των μαρτύρων που ίσως δώσουν κάποιο στοιχείο για την ταυτότητα των δραστών, ή τα κίνητρά τους.

Δύσκολες ώρες για την καλλονή σύντροφο του επιχειρηματία

Δύσκολες στιγμές βιώνει η νεαρή Χρύσα Δρακάκη, καλλονή σύντροφος του 51χρονου επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου για τα τελευταία δύο χρόνια.

Η πρώην Playmate, σύμφωνα με τις πληροφορίες, διατηρεί δεσμό με τον κ. Μαυρίκο εδώ και δύο χρόνια. Η σχέση τους ήρθε λίγο μετά τον χωρισμό του επιχειρηματία, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών.

Χρύσα Δρακάκη

Το ζευγάρι βρισκόταν στην Παύλιανη τις ημέρες των Χριστουγέννων, όμως επέστρεψαν στον Πειραιά για να γιορτάσουν την έλευση της νέας χρονιάς με τους γονείς του 51χρονου. Η καλλονή βρισκόταν στο σπίτι, όταν οι άγνωστοι πραγματοποίησαν την κινηματογραφική απαγωγή.