Απαγωγή στον Πειραία; Το ξέσπασμα του πατέρα του Νίκου Μαυρίκου

 
Απαγωγή στον Πειραία; Το ξέσπασμα του πατέρα του Νίκου Μαυρίκου

Ενημερώθηκε: 28/12/18 - 17:18

Έχουν συμπληρωθεί σχεδόν 36 ώρες από την απαγωγή του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου κάτω από το σπίτι του στον Πειραιά από άνδρες που φορούσαν στολές των ΕΚΑΜ και οι οποίοι τον οδήγησαν σε όχημα τους.

Ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επικοινωνία με την οικογένειά του, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ γεγονός που εντείνει την ανησυχία των οικείων του ανθρώπων.

αρπαγή έγινε αστραπιαία

Η, ωστόσο, η οικιακή βοηθός από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του, ξεσήκωσε τον κόσμο με τις φωνές της.

Ο πατέρας του επιχειρηματία μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ για την αρπαγή του γιου του και όσα ξέρει μέχρι στιγμής για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Έπεσα από τα σύννεφα. Παίρνω τηλέφωνο, δεν απαντάει κανείς, να μάθω τι γίνεται, τι συμβαίνει. Απ’ ό,τι έμαθα μόνο, ότι ας πούμε πήγαν τέσσερα άτομα εκεί, με ένα αυτοκίνητο, τον απήγαγαν και έφυγαν το πρωί.

Μια παραδουλεύτρα τους είδε, αυτό έχω μάθει, τίποτα άλλο δεν έχω μάθει. Με τα εγγόνια μου έχω επικοινωνήσει, λείπουν στην Αράχωβα κι έρχονται πίσω να δουν τι έχει γίνει.

Πάρα πολύ καλό παιδί με καλό όνομα στον Πειραιά. Τίμιος, ωραίος, καλός με το προσωπικό, δεν έχει ακουστεί τίποτα. Το όνομά του είναι διαμάντι. Κι εγώ πάω να τρελαθώ, δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Δεν μας είχε πει ποτέ τίποτα…».