Απίστευτο: Αν τρακάρεις με το αμάξι σου στα Εξάρχεια, καλή τύχη..

Απίστευτη καταγγελία για τροχαίο στα Εξάρχεια και την Τροχαία
Ενημερώθηκε: 14/05/19 - 18:33

Την απίστευτη περιπέτεια που έζησε την περασμένη Τετάρτη στα Εξάρχεια με τροχαίο ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παγαδάκης,μετέφερε στην Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Παγαδάκη, την προηγούμενη Τετάρτη ένα αυτοκίνητο που οδηγούσαν δύο νεαροί συγκρούστηκε με το δικό του στην οδό Τοσίτσα, 200 μέτρα από την οδό Πατησίων, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να υποστεί πολύ μεγάλες ζημιές. Ο κ. Παγαδάκης τηλεφώνησε στην Τροχαία, προκειμένου να έρθει περιπολικό για την καταγραφή του ατυχήματος, αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν ότι οι αστυνομικοί δεν μπορούν να έρθουν στην συγκεκριμένη περιοχή που βρίσκεται στα Εξάρχεια και πρέπει να μετακινήσει ο ίδιος το αυτοκίνητο του στην οδό Πατησίων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 

Παρά την επισήμανση ότι το αυτοκίνητο δεν είναι δυνατόν να μετακινηθεί, διότι δεν λειτουργούσε από τις βλάβες που είχε υποστεί, οι αστυνομικοί επέμειναν ότι δεν μπορούν να πάνε στο συγκεκριμένο σημείο. Μετά από μισή ώρα, αξιωματικός της Τροχαίας έκανε τηλεφώνημα στον κ. Παγαδάκη, λέγοντάς του ότι οι εντολές που έχουν δοθεί είναι οι αστυνομικοί της Τροχαίας να μην πηγαίνουν στα Εξάρχεια!

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας στον κ. Λοβερδο, αν και παραδέχθηκε ότι υπάρχουν εντολές από αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να μη γίνονται επεμβάσεις στην περιοχή των Εξαρχείων, υποστήριξε ότι αυτές δίνονται από συνδικαλιστές που έχουν να δουλέψουν 20 χρόνια, προκειμένου να πληγεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου και η κυβέρνηση. Πάντως η κ. Γεροβασίλη δήλωσε ότι θα διαταχθεί αμέσως προκαταρκτική εξέταση για αυτό, προκειμένου να διακριβωθεί αν κάποιος είπε σε αξιωματικό της Τροχαίας να μην κάνει την δουλειά του.