Απρόσμενος πρωινός καυγάς μεταξύ δύο πρώην υπουργών στον Λυκαβηττό

«Θερμό επεισόδιο» μεταξύ Γιάνη Βαρουφάκη και τον Παντελή Καψή με αφορμή έναν...  ζωηρό σκύλο!
Ενημερώθηκε: 03/10/18 - 21:34

Απρόσμενος πρωινός καυγάς μεταξύ δύο πρώην υπουργών στον Λυκαβηττό. Ο λόγος για τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Παντελή Καψή. Αφορμή ένας... ζωηρός σκύλος!

Όπως έγραψε στην σελίδα του στο Facebook ο Παντελής Καψής ενώ έκανε το πρωινό του τζόκινγκ στον Λυκαβηττό, αντιλήφθηκε ένα σκύλο να τρέχει προς το μέρος του και να πέφτει πάνω του με δύναμη.

Πριν προλάβει να συνέλθει από το σοκ διαπίστωσε με έκπληξη ότι αφεντικό του σκύλου ήταν ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Δείτε πως περιγράφει ο Παντελής Καψής το περιστατικό:

«Πρωινό λαχείο…

Τρέχω το πρωί στον Λυκαβηττό όταν ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι ένας σκύλος έρχεται τρέχοντας από πίσω κατά πάνω μου. Για λίγες στιγμές τρομάζω, δεν ξέρω αν είναι φιλικός ή αν θα το δει κυνηγός καθώς τρέχει από πίσω μου.

Πηγαίνω πιο σιγά και πέφτει με όλη την φόρα πάνω μου. Ευτυχώς κάπως στο πλάι και δεν χάνω την ισορροπία μου. Το αφεντικό του, περίπου 50 μέτρα πίσω, δεν έχει κάνει καμία προσπάθεια να τον σταματήσει, γυρνάω και δείχνω την ενόχλησή μου με μια κίνηση απελπισίας απλώνοντας τα χέρια μου.

Ο σκύλος ωστόσο είναι φιλικός και μετανιώνω, πόσο μάλλον που βλέπω ότι ιδιοκτήτης είναι ο Βαρουφάκης και άλλο τα πολιτικά άλλο οι ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι όταν διασταυρωνόμαστε ξανά μισοχαμογελώντας λέω ότι απλώς με τρόμαξε για να πάρω την απίστευτη απάντηση ότι δεν πρέπει να είμαι εγωϊστής, τον λόφο τον μοιραζόμαστε!

Τα παίρνω, του λέω ότι αν δεν μπορεί να ελέγξει τον σκύλο του να τον έχει με λουρί και παίρνω την επίσης απίστευτη απάντηση ότι πώς αλλιώς θα μάθει; Το βρίσκει μάλιστα έξυπνο και προσθέτει ότι αυτό που λέω είναι αντιφατικό! Προφανώς εκτός από την αγένεια δεν έχει και ιδέα από σκύλους. Θα μου πείτε όταν δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του, ο σκύλος είναι πταίσμα…

ΥΓ. Τρέχω χρόνια σε μονοπάτια, είχα πολύ χειρότερες συναντήσεις με σκύλους, πρώτη φορά αντί για μια ένδειξη κατανόησης αν όχι συγγνώμης ζητάνε και τα ρέστα».

Η απάντηση Βαρουφάκη στον Καψή

Για το περιστατικό αυτό ο Γιάνης Βαρουφάκης στο Facebook έγραψε την δική του εκδοχή:

«Αγαπητέ κ. Καψή, Δεδομένου ότι έχετε τελέσει δημοσιογράφος ίσως θα εκτιμήσετε την προσθήκη στο σχόλιό σας μιας σημαντικής "λεπτομέρειας" που παραλείψατε: Όταν οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν, μετά το "περιστατικό" που ο Μόγλης (αυτό είναι το όνομα του κουταβιού μας) σας ακούμπησε από πίσω την ώρα που τρέχατε (φοβίζοντάς σας - κάτι που δεν αμφισβητώ), σας είπα αυτολεξί: "Σας ζητώ απολύτως συγγνώμη". Και τότε, όταν παρά το γεγονός ότι είχατε κι εσείς διαπιστώσει πως ο Μόγλης είναι αξιαγάπητος, επιμείνατε ότι έπρεπε να είναι δεμένος. Κάτι που χαρακτήρισα εντελώς παράλογο προσθέτoντας ότι "τον λόφο τον μοιραζόμαστε". Καλή σας μέρα».