Αρτέμης Σώρρας: Η ξαφνική επιστροφή με άγριες απειλές και ύβρεις (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Αρτέμης Σώρρας: Επανεμφάνιση με ηχητικό μήνυμα- κόλαφο: Ποιους βρίζει και απειλεί (ΗΧΗΤΙΚΟ)
Ενημερώθηκε: 06/10/17 - 17:13

Αρτέμης Σώρρας: Κι ενώ οι Αρχές τον αναζητούν εδώ και επτά μήνες για να τον συλλάβουν, ο Αρτέμης Σώρρας επανεμφανίζεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα βρίζοντας θεούς και δαίμονες σε ηχητικό μήνυμα.

Σε αυτό το ηχητικό μήνυμα, διάρκειας περίπου 27 λεπτών που δημοσίευσαν τα parapolitika.gr, υβρίζει τους άλλοτε στενούς του συνεργάτες, Βασίλη Θοδωρόπουλο, Γιάννη Καλογερόπουλο και Βίκυ Χαραλάμπους, αποκαλώντας τους «κερατάδες» και «προδότες»!

 

Η μεγαλύτερη οργή όμως του επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσης εστιάζεται στο ότι προγραμματίζεται σε λίγες ημέρες συνέδριο για την εκλογή νέου αρχηγού.

«Να παραιτηθούν και να παραδώσουν γρήγορα για να να μη χρειαστεί να τους διώξω με άσχημο τρόπο«.

Τι λέει στο μήνυμα : 

«Συνέλληνές μου. Έχετε πάρα πολλές απορίες και είστε και πολύ μπερδεμένοι με όλα αυτά που συμβαίνουν. Με αποτέλεσμα επιτελικά στοιχεία που τα βλέπατε δίπλα μου και που κάποιοι τα λένε πρωτοκλασάτα -και δεν έχουμε πρωτοκλασάτα στελέχη- έχουμε μόνο άξια και ο άξιος είναι μέχρι το τέλος άξιος, διαφορετικά δεν είναι άξιος… Θα πω ότι σας μπερδεύουν. Σας μπερδεύουν πολλά πράγματα. Δεν είναι οι άνθρωποι που τους βλέπατε πριν από ένα χρόνο και δύο. Λένε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Και δυσκολεύουν τα πράγματα πιο πολύ από ό, τι είναι. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα του μεγάλου ξεκαθαρίσματος…. Κάποιοι το λένε διάσπαση. Μη φοβάστε. Από ‘δω και πέρα δεν υπάρχει διάσπαση. Η μόνη διάσπαση που υπάρχει είναι της δημιουργίας μας, της γλώσσας μας«.

Ακούστε το ηχητικό: