Αυτοί είναι οι διαρρήκτες που είχαν ρημάξει την Γλυφάδα και τα νότια προάστια

Από 19 έως 23 χρονών οι διαρρήκτες που είχαν "ισοπεδώσει" την Γλυφάδα και τις γύρω περιοχές - Πριν από περίπου ένα μήνα είχαν ληστέψει και την αντιδήμαρχο της περιοχής
Ενημερώθηκε: 25/05/18 - 17:33

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ στοιχεία και φωτογραφίες από τους διαρρήκτες που άνοιγαν σπίτια στην Γλυφάδα και τα ευρύτερα νότια προάστια.

Εντύπωση προκαλεί και η ηλικία τους καθώς ο μεγαλύτερος διαρρήκτης είναι 23 ετών και ο μικρότερος μόλις 19.Και οι τρεις πριν από έναν περίπου μήνα είχαν διαρρήξει το σπίτι της αντιδημάρχου Διοικητικού και Δημοσίων Σχέσεων του δήμου Γλυφάδας, η οποία γυρνώντας από τριήμερο με την οικογένειά της, κατάλαβε ότι οι κλέφτες ήταν μέσα στο σπίτι της και άρχισε να φωνάζει, τρέποντάς τους σε φυγή.

Ειδικότερα, πρόκειται για τους:

1) ΜΟΥΣΤΑΦΑ Μιχαήλ της Ειρήνης, αγνώστου πατρός, γεννηθέντα στις 24-7-1996 στην Αθήνα  

"

"

2) ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Λουκά της Ευαγγελίας, αγνώστου πατρός, γεννηθέντα στις 24-7-1995 στην Πάτρα

"

"

3) ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Σωτήρη του Τριαντάφυλλου και της Χριστίνας, γεννηθέντα στις 24-5-1999 στο Ναύπλιο

"

"

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8986895 του Τμήματος Ασφάλειας Γλυφάδας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Είχαν χτυπήσει και το σπίτι αντιδημάρχου

Όπως είπαμε οι παραπάνω διαρρήκτες είχαν "ανοίξει" και το σπίτι της αντιδημάρχου Γλυφάδας, Σάσας Πατεράκη, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, στην Άνω Γλυφάδα.

Οι δράστες -όπως αναφέρει η Αστυνομία- μπήκαν στο σπίτι από παράθυρο το οποίο παραβίασαν και αφού έκαναν το σπίτι άνω κάτω αναζητώντας τη λεία τους, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα κι έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Κατόπιν τράπηκαν σε φυγή, αφού όμως άκουσαν τις φωνές της αντιδημάρχου που κατάλαβε ότι κάποιοι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι της. 

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Σάσας Πατεράκη στο facebook: