Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα διαψεύδει την Ασφάλεια

 
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα διαψεύδει την Ασφάλεια

Ενημερώθηκε: 02/02/22 - 08:35

Ακόμη ένα επεισόδιο στο θρίλερ της υπόθεσης βιασμού της Γεωργίας Μπίκα προστέθηκε, καθώς η 24χρονη ανταπάντησε στους ισχυρισμούς της Αστυνομίας και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης που λένε πως όλα καλώς καμωμένα για τη διερεύνηση του καταγγελλόμενου βιασμού.

Συγκεκριμένα, αργά χθες το βράδυ, η Γεωργία Μπίκα μιλώντας διαδικτυακά -στο Instagram- με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο αναφέρθηκε στη μέρα που έδωσε το δείγμα και τα όσα έζησε μέχρι να δώσει ούρα.

«Εκείνη την ημέρα πήγα από την πρώτη στιγμή στην αστυνομία, μου πήρε κατάθεση ένας αστυνόμος, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης και ενώ είχα πει ότι ήμουν σε αυτό το ξενοδοχείο δεν είχαν δώσει εντολή για να μην καθαριστεί το συγκεκριμένο δωμάτιο, άλλαξαν βάρδια οπότε ο αστυνομικός που ήρθε είπε ότι "κακώς παίρνετε κατάθεση από την κοπέλα και δεν έχετε διατάξει να μην καθαριστεί το δωμάτιο" και έπειτα έδωσε την εντολή», επισήμανε η 24χρονη.

«Δεν μου έδωσαν ουροσυλλέκτες, μου είπαν ότι εγώ πρέπει να πάω να τους πάρω. Εψαχνα για περίπου 40 λεπτά, δεν μπορούσα να τα βρω γιατί έβλεπα θολά. Εβαλα GPS και με πολύ μεγάλη δυσκολία κατάφερα να βρω φαρμακείο και γύρισα αλλά δεν μου είπαν εκείνη τη στιγμή "δώσε τα ούρα"», δήλωσε στον δημοσιογράφο, κλείνοντας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makis Triantafyllopoulos (@makistriantafyllopoulos)