«Δεν λες την αλήθεια μαϊμού»! Ένταση στην δίκη για την υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη

«Δεν λες την αλήθεια μαϊμού»! Ένταση στην δίκη για την υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη
Ενημερώθηκε: 07/05/19 - 17:30

Στις 6 Ιουνίου θα συνεχιστεί η δίκη των 9 Κρητικών στην πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η σημερινή (07/05) διαδικασία που διεκόπη αργά το μεσημέρι, περιλάμβανε την εξέταση μαρτύρων, των γονιών και των πρώην σπουδαστών στην Γαλακτοκομική Σχολή.

Σήμερα εξετάστηκαν 4 μάρτυρες όλοι πρώην σπουδαστές στην Γαλακτοκομική Σχολή. Ο πρώην συγκάτοικος του άτυχου Βαγγέλη είπε πως ο 19χρονος ήταν ένα παιδί με πρόγραμμα και σειρά, ενώ διέψευσε όλα όσα λέγονται για χειροδικίες σε βάρος του. Μία συμφοιτήτρια κατέθεσε πως ποτέ δεν αντελήφθη κάτι κακό σε βάρος του Βαγγέλη, ενώ ένας άλλος συμφοιτητής, είπε: «Είδα δει να τον κυνηγούν στον διάδρομο, να του ρίχνουν κρύο νερό. Άκουσα πως του έριχναν σφαλιάρες και τον έκλειναν στην ντουλάπα».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

Τραγικές φιγούρες στο ακροατήριο, ήταν οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Πολλές φορές ο χαροκαμένος πατέρας ζήτησε να ακουστούν όλες οι αλήθειες για την υπόθεση.

Το ξέσπασμα του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη

 

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ενός Κρητικού, ο πατέρας του άτυχου φοιτητή Ανδρέας Γιακουμάκης, αντέδρασε έντονα με αποτέλεσμα να διακοπεί η δίκη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. «Δεν λες την αλήθεια μαϊμού» είπε στον μάρτυρα ο κ. Γιακουμάκης.

Επίσης ένταση επικράτησε στο δικαστήριο με την παρατήρηση του εισαγγελέα πως ο μάρτυρας που κατέθετε δεν θυμόταν τι συνέβαινε στη Γαλακτοκομική Σχολή και δεν απαντούσε στις ερωτήσεις της έδρας.

Η τοποθέτηση του εισαγγελέα είχε σαν αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση των συνηγόρων υπεράσπισης των εννέα κατηγορουμένων που του είπαν πως «έχει άδικο».

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι μάρτυρες που καταθέτουν κατά τη διάρκεια της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας (07/05/2019) δεν είπαν τίποτα καινούριο όσον αφορά την υπόθεση ενώ αρνήθηκαν πολλά από τα περιστατικά βίας κατά του Βαγγέλη Γιακουμάκη.