Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Ξεσπά ο αδερφός του δολοφόνου

suzan
Ενημερώθηκε: 14/08/19 - 23:19

Τη δική του εκδοχή φέρεται να δίνει ο αδερφός του Γιάννη Παρασκάκη που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την Αμερικανίδα βιολόγο Σούζαν Ίτον πριν από μερικές μέρες στην Κρήτη.

Μια ανάρτηση στα social media ενός άνδρα, που δηλώνει αδερφός του 27χρονου, φιλοξενεί η ιστοσελίδα zarpanews.gr.

«Ξέρω τον αδερφό μου, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος όπως τον αποκαλούν. Ολο αυτό που γίνεται είναι ψεύτικο, είναι ένα παραμύθι, δεν ισχύει τίποτα από ότι τον αποκαλούν τον αδερφό μου» λέει.

Στην ανάρτησή του, ο άνδρας δηλώνει πως η απουσία του Παρασκάκη έχει δημιουργήσει μεγάλο κενό στην οικογένεια και συμπληρώνει: «Αυτό που κάνουν στον Γιάννη είναι άδικο. Γιάννη κάνε υπομονή, θα σε περιμένουμε σύντομα στην οικογένειά μας…», αναφέρει η σχετική ανάρτηση

paraskakis

Τέσσερις νέες καταγγελίες για τον δολοφόνο

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον στα Χανιά, Γιάννης Παρασκάκης έχει επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες.

Ο νέος κύκλος ερευνών στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων άνοιξε μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων, της φωτογραφίας του δράστη και κυρίως του λευκού Ι.Χ. αυτοκινήτου του με το οποίο είχε επιτεθεί και μεταφέρει την Αμερικανίδα προκειμένου να τη βιάσει στο παλαιό γερμανικό καταφύγιο στην περιοχή Μάλεμε Χανίων.

suzan

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, στον σχετικό φάκελο που έχει ανοίξει στην Ασφάλεια Χανίωνπροστέθηκαν ακόμα τέσσερις επιθέσεις εναντίων γυναικών, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό σε επτά, χωρίς να υπολογίζεται η δολοφονία της Σούζαν ‘Ιτον.

Οι μαρτυρίες των τεσσάρων αυτών γυναικών στηρίχθηκαν κυρίως στην αναγνώριση του λευκού αυτοκινήτου που χρησιμοποίησε ο δράστης κατά τις παρενοχλήσεις.

Τα πρόσωπα αυτά, μιλώντας τηλεφωνικώς στους αστυνομικούς περιέγραψαν τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να τις χτυπήσει με το Ι.Χ. και τον τρόπο με τον οποίο εκείνες τον απέφυγαν τελευταία στιγμή.

Ο 27χρονος που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως, αναμένει σύμφωνα με τον δικηγόρο του να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση που έχει δώσει εντολή ο ανακριτής να πραγματοποιηθεί, ενώ ακόμα δεν τον έχουν επισκεφτεί λόγω της απόστασης, κάποια μέλη της οικογένειάς του.