Δολοφονία Κατσιφά: Ξέσπασε η μητέρα του - «Μου το φαγαν οι αλήτες οι Αλβανοί. Οι αλήτες!»

Δολοφονία Κατσιφά: Ξέσπασε η μητέρα του  - «Μου το φαγαν οι αλήτες οι Αλβανοί. Οι αλήτες»
Ενημερώθηκε: 04/11/18 - 15:56

Στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στις Βουλιαράτες ψάλθηκε σήμερα επιμνημόσυνη δέηση για τον 35χρονο Κώστα Κατσιφά που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των Αλβανών.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον πόνο και την οργή της για τον θάνατο του παιδιού της.

Η μητέρα κλαίει και οδύρεται την κάνοντας την Ελλάδα να σπαράζει την ώρα που οι αλβανικές αρχές παίζουν «βρώμικο» παιχνίδι κωλυσιεργώντας να της παραδώσουν τη σορό του 35χρονου.

Σήμερα, μετά το μνημόσυνο η κα Βασιλική Κατσίφα ξέσπασε λέγοντας: «Ο Κωνσταντίνος μου θα μείνει ήρωας. Και θα γίνω μια μάνα σκληρή. θα κάνω την καρδιά μου πέτρα παιδιά μου. Για τον λεβέντη μου για το παλικάρι μου που μου το έφαγαν. Μου το φαγαν οι αλήτες οι Αλβανοί. Οι αλήτες. Θέλω να προστατεύσετε τα δικαιώματά μας. Όλο τον χειμώνα μας ανοίγουν τα σπίτια. Θα τα πω Γιάννη μου», είπε απευθυνόμενη στον σύζυγό της που προσπαθούσε να την ηρεμήσει. «Να δικαιωθεί το παιδί μου. Ο λεβέντης μου. Αγαπούσε το χωριό του. Αγαπούσε την Βόρεια Ήπειρο», φώναζε  η χαροκαμένη μάνα.  

 

Δείτε φωτογραφίες από την επιμνημόσυνη δέηση:

κατσιφασ1

κατσιφας

κατσιφας