Δολοφονία Ζέμπερη: Δεν τον πιστεύω τον Σοροπίδη σε αυτά που λέει

 
Απόστολος Λύτρας στον ANT1: Ξέρω ποιος είναι ο δικηγόρος που κατονομάζει ο δολοφόνος της Δώρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 11/01/18 - 23:32

Δώρα Ζέμπερη:Στη δημοσιότητα ήρθε το χειρόγραφο σχεδιάγραμμα της δολοφονίας της άτυχης εφοριακού

Παράλληλα, στα χέρια του ανακριτή βρίσκεται πλέον το μονοσέλιδο υπόμνημα στο οποίο ο δολοφόνος της Δώρας, δίνει το όνομα του γνωστού δικηγόρου που κατονομάζει ως «εγκέφαλο» της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη.Την ίδια στιγμή ο Μανώλης Σοροπίδης, από τις 15 Δεκεμβρίου είχε γράψει μια… «έκκληση» 38 σελίδων στον ανακριτή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Σοροπίδης, πρόκειται για πολύ γνωστό δικηγόρο της Αθήνας, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει διατελέσει και βουλευτής.Ενήμερος εδώ και μέρες για το υπόμνημα είναι και ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος πάντως κρατά αποστάσεις από τα όσα υποστηρίζει ο Σοροπίδης, μέχρι οι Αρχές πλέον θα διερευνήσουν κατά πόσο ευσταθούν οι ισχυρισμοί του δολοφόνου.

Την εικόνα αυτή αποτύπωσε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 με το Νίκο Χατζηνικολάου.

Δολοφονία Ζέμπερη: Κατατέθηκε το υπόμνημα του δολοφόνου, ξέρουν τον δικηγόρο-βουλευτή

"Εγώ έχω εικόνα ποιον εννοεί ο δολοφόνος. Γνωρίζω το όνομα. Είναι πολλοί οι λόγοι που μπορώ να το πω. Όχι μόνο δεν υπάρχουν αποδείξεις για αυτά που λέει, ούτε καν ενδείξεις. Επειδή πέταξε ένα όνομα σαν φωτοβολίδα και δημιουργήθηκε σάλος δεν σημαίνει ότι μπορούμε να το πούμε και δημόσια.

Στο φως έρχονται και δύο αστυνομικοί για πρώτη φορά. Ο ένας είναι στο Μεταγωγών, ο άλλος στην Πέτρου Ράλλη. Αυτούς τους ονομάζει ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης με αρχηγό των δικηγόρο που τον αποκαλεί "αφεντικό".

Τελευταίο αντίο στην 44χρονη Ειρήνη - Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου  της

Και συνεχίζει:

"Δεν τον πιστεύω τον Μανώλη Σοροπίδη. Δεν την πιστεύω αυτή την ιστορία όπως είναι στημένη. Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι αυτά που λέει δεν είναι σοβαρά. Δεν είναι δυνατόν να λέει ένα όνομα έτσι. Ποιος μας λέει ότι δεν τον έβαλε άλλος κρατούμενος να γράψει το νέο υπόμνημα για να στοχοποιηθούν άνθρωποι".

Δείτε το βίντεο: