Δώρα Ζέμπερη: Ανατροπή σοκ με νέα στοιχεία για την δολοφονία

 
Δώρα Ζέμπερη: Ανατροπή σοκ με νέα στοιχεία για την δολοφονία

Ενημερώθηκε: 13/11/17 - 10:58

Δώρα Ζέμπερη: Ανατροπή σοκ στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης 32χρονης εφοριακού με νέα στοιχεία που αλλάζουν όσα γνωρίζαμε. Λίγες μέρες μετά την σύλληψη και την ομολογία του 58χρονου τοξικομανή, νέα αποτυπώματα στο χώρο του εγκλήματος αλλάζουν τα δεδομένα. Η ιατροδικαστική έρευνα ανατρέπει την ομολογία του 58χρονου, ενώ προκαλούν τρόμο τα στοιχεία που δημοσιεύονται.

Η αναφορά του ιατροδικαστή ότι τα δολοφονικά χτυπήματα με μαχαίρι, στο κεφάλι αλλά και στο πίσω μέρος του σώματος, διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του καθ' ομολογία δολοφόνου της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, ότι «εκείνη έπεσε πάνω στο μαχαίρι». Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, «το θύμα ήταν σε πρηνή θέση, κανονικά ντυμένο, με διαμήκη τομή 15 εκατοστά στην αριστερή κοιλιακή χώρα, τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στο κεφάλι και στην πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια του κορμού».

αποτυπώματα

ΕΛ.ΑΣ.

Νέα στοιχεία που ανατρέπουν τα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα «ΒΗΜΑ». Σύμφωνα με την εφημερίδα, στον τόπο της επίθεσης βρέθηκαν αγνώστων ατόμων που δεν σχετίζονται ούτε με τον 58χρονο δράστη της δολοφονίας, αλλά ούτε και με άτομα που βρέθηκαν αργότερα στο ίδιο σημείο, μετά την ανακάλυψη του άψυχου σώματος της εφοριακού. Η δεν έχει σαφή ένδειξη για εμπλοκή δεύτερου ατόμου στην επίθεση εναντίον της Ζέμπερη, όμως εξετάζει περαιτέρω αυτά τα δεδομένα.

Παράλληλα οι αστυνομικοί «ξεψάχνισαν» την μαύρη BMW που είχε στην ιδιοκτησία του ο 58χρονος που ομολόγησε την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη για τη συγκέντρωση περαιτέρω στοιχείων για τη δράση του. Επιπλέον, ζητούμενο είναι για τους ερευνητές της υπόθεσης γιατί εξαφανίσθηκε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Τανάγρας στο Γαλάτσι, που φιλοξενούσε τον δολοφόνο.