Εμφάνιση του Αρτέμη Σώρρα στην Αθήνα!

Εμφάνιση του Αρτέμη Σώρρα στην Αθήνα!
Ενημερώθηκε: 05/01/18 - 11:30

Μπορεί να καταζητείται εδώ και μήνες και να εκκρεμούν εις βάρος του εντάλματα σύλληψης. Οδήγησε δεκάδες ανθρώπους στη καταστροφή με τις ιστορίες του για ομόλογα 600 δις και την υπόσχεση για διαγραφή των χρεών. Εμφανίζεται κάθε τόσο με μηνύματα που απευθύνει στους οπαδούς του. Δεν θα αργούσε και να τον έβλεπαν μπροστά τους. Ο λόγος για τον Αρτέμη Σώρρα, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες πολιτών πως είδαν τον φυγόδικο να κυκλοφορεί στην Αθήνα μεταμφιεσμένο.

Παρά τους μήνες που έχουν περάσει, ο Αρτέμης Σώρρας εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης. Κάποιοι πρώην συνεργάτες του, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι τον έχουν δει στην Πάτρα και την Αθήνα μεταμφιεσμένο σε καλόγηρο! Συγκεκριμένα, ένας εξ αυτών υποστήριξε πως τον είδε στην Πατησίων και ο Σώρρας έκανε..πως δεν τον ήξερε.

ΤΟ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ

Σύμφωνα με περιγραφές των ιδίων, τις οποίες επικαλείται η Εφημερίδα «Κόσμος της Πάτρας» ο καταζητούμενος επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», έχει πιο μεγάλο μούσι από πριν, φορά καλυμμαύκι και φροντίζει να «χάνεται» μέσα στο πλήθος, ώστε να περνά απαρατήρητος.