Επέτειος Γρηγορόπουλου: Εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Ενημερώθηκε: 05/12/17 - 16:28

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Σε επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ, καθώς έρχεται συνδυασμός «φωτιά» που θα μετατρέψει την Αθήνα σε απόρθητο φρούριο. Πρώτα η μαύρη επέτειος για τα 9 χρόνια από την δολοφόνία του μαθητή που έχασε τη ζωή του από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια και αμέσως μετά  η πολυαναμενόμενη επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Και στην συμπρωτεύουσα θα είναι εκτεταμένες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ξεκινούν από αύριο 6/12 σε όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω συγκεντρώσεων από διάφορους φορείς της πόλης.

Ειδικότερα :

- Από 16.00΄ ώρα σταδιακά θα υπάρξουν διακοπές- εκτροπές της κυκλοφορίας στις οδούς: Εγνατία, Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή, Αγίου Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Καρόλου Ντηλ, Βασιλέως Ηρακλείου, Γ΄Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρηγορίου Λαμπράκη, Κωνσταντίνου Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ερντογάν και Γρηγορόπουλος κάνουν φρούριο την Αθήνα με 3.000 αστυνομικούς

- Επίσης από ώρα 05.00΄της Τετάρτης (06-12-2017) και μέχρι ώρα 06.00΄ της Πέμπτης (07-12-2017) δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ως εξής:

-Εθνικής Αμύνης, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την πλατεία Σιντριβανίου.

-Εγνατία, στο τμήμα της από την οδό Γ΄Σεπτεμβρίου μέχρι οδό Εθνικής Αμύνης.

- Γρηγορίου Λαμπράκη, στο τμήμα της από την οδό Εγνατία μέχρι την οδό Καυτανζόγλου.

-Αγίου Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Λάζου Εξάρχη μέχρι την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου και στο τμήμα της από την οδό Προξένων μέχρι τη Στ. Δραγούμη.

- Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.

- Ολυμπιάδος, στο τμήμα της από την οδό Ελένης Ζωγράφου μέχρι το ύψος της οδού Κασσάνδρου.

Σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.