Επίθεση «Ρουβίκωνα» σε εστιατόριο του Εκτορα Μποτρίνι στο Χαλάνδρι

Επίθεση «Ρουβίκωνα» σε εστιατόριο του Εκτορα Μποτρίνι στο Χαλάνδρι
Ενημερώθηκε: 23/08/19 - 11:38

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» επιτέθηκαν σε εστιατόριο που ανήκει σε γνωστό σεφ, στην οδό Βασ. Γεωργίου, στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα άτομα αυτά έσπασαν την κεντρική πόρτα του καταστήματος και στη συνέχεια πέταξαν μπογιές, ενώ αμέσως μετά αποχώρησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για εστιατόριο που ανήκει στον γνωστό σεφ Εκτορα Μποτρίνι, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου της Κέρκυρας, για το οποίο πρόσφατα μαθητευόμενος σεφ είχε καταγγείλει ότι είχε κακοποιηθεί από τους προϊσταμένους του.

Ο Ρουβίκωνας ανακοίνωσε την επίθεση με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου τα ξημερώματα της Παρασκευής, όπου κάνει αναφορές τόσο στην καταγγελία του μαθητευόμενου σεφ στην Κέρκυρα, όσο και σε επιχείρηση της Μυκόνου που φέρεται να υποχρέωνε σερβιτόρους να εργάζονται ξυπόλυτοι στην καυτή άμμο. 

Μποτρίνη

Με χαστούκια απειλεί ξανά ο Καλαϊτζίδης

Με νέες απειλές κατά του Έκτορα Μποτρίνι εμφανίστηκε στο faceboook, λίγες ώρες μετά την επίθεση με μπογιές στο εστιατόριο του σεφ, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, μέλος του Ρουβίκωνα.

Στην ανάρτησή του καταφέρεται εναντίον του διάσημου σεφ, χαρακτηρίζοντάς τον «ψωνισμένο σεφ», «καραγκιόζη» και του... συστήνει «να χαλαρώσει γιατί η ζωή δεν είναι ριάλιτι μαγειρικής». 

Τέλος, απειλεί ξεκάθαρα με νέα επίθεση και μάλιστα με χειροδικία: «Την επόμενη φορά μπορεί να φύγει και κανένα χαστούκι μπροστά στους πελάτες».