Επίθεση του Ρουβίκωνα με... λάθος στόχο: Έσπασαν άλλη εταιρεία αντί για τη «Βιολάντα» στο Μενίδι

 
ρουβικαωνας

Ενημερώθηκε: 02/02/26 - 09:29

Σε μια απρόσμενη επιχειρησιακή γκάφα εξελίχθηκε η παρέμβαση του Ρουβίκωνα τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Μενίδι. Αν και η αναρχική συλλογικότητα είχε ως δεδηλωμένο στόχο τα κεντρικά γραφεία της μπισκοτοβιομηχανίας «Βιολάντα», τα μέλη της κατέληξαν να επιτεθούν σε μια εντελώς διαφορετική επιχείρηση λόγω χωροταξικού μπερδέματος.

Το περιστατικό συνέβη καθώς τα δύο κτίρια βρίσκονται σε σειρά, το ένα ακριβώς πίσω από το άλλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες προσπάθησαν να «καλύψουν» τα ίχνη τους και να διευκολύνουν την είσοδό τους στρώνοντας μια κουβέρτα πάνω από τα αιχμηρά κάγκελα της περίφραξης. Αφού πήδηξαν στον προαύλιο χώρο, άρχισαν να προκαλούν φθορές με βαριοπούλες, πλήττοντας όμως την εταιρεία που βρίσκεται στην πρόσοψη και όχι τη «Βιολάντα» που βρισκόταν στο βάθος.

Παρά την αστοχία, ο Ρουβίκωνας προχώρησε σε ανάρτηση αναλαμβάνοντας την ευθύνη, ενώ οι αρχές εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής για την ταυτοποίηση των συμμετεχόντων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ