Εξελίξεις στο θρίλερ στο Πορτοχέλι - Σε αυτό το σπίτι βρέθηκε νεκρός ο αστυνομικός και η φίλη του (ΦΩΤΟ)

Εξελίξεις στο θρίλερ στο Πορτοχέλι - Σε αυτό το σπίτι βρέθηκε νεκρός ο αστυνομικός και η φίλη του (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 10/01/19 - 20:20

Θρίλερ με την υπόθεση  του πτώματος του αστυνομικού και της φίλης του, που βρέθηκαν νεκροί υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες στο σπίτι του κοντά στο Πορτο Χέλι Αργολίδας.

Ο 34χρονος αστυνομικός και η φίλη του, ηλικίας 23 ετών, που εντοπίστηκαν νεκροί το πρωί, στην περιοχή Βερβερόντα, κοντά στο Πόρτο Χέλι., στο σπίτι που διέμενε ο πρώτος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, από τις έως τώρα ενδείξεις δεν φαίνεται πιθανό το ενδεχόμενο να εχουν πέσει θύματα εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι γονείς της κοπέλας που ανησυχούσαν, γιατί η κόρη τους είχε να δώσει σημεία ζωής από προχθές (Τρίτη 8 Ιανουαρίου), πήγαν στο  Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας στην Αργολίδα όπου υπηρετούσε, o 34χρονος και δήλωσαν την εξαφάνισή της. 

Τότε αστυνομικοί, που γνώριζαν ότι ο συνάδελφός τους ήταν φίλος με τη νεαρή γυναίκα, πήγαν στο σπίτι που διέμενε και όταν μπήκαν μέσα είδαν το ζευγάρι να είναι νεκρό.

Έπειτα από την ανεύρεση των πτωμάτων κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος, μετά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε, πιθανολογεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι ο θάνατος του άνδρα και της γυναίκας δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Τα αποτελέσματα και των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 35χρονου αστυνομικού και της 24χρονης.

Ο 35χρονος και η 24χρονη βρέθηκαν νεκροί από αστυνομικούς της τμήματος Ερμιονίδας, στο πλαίσιο έρευνας που έκαναν για τον εντοπισμό της 24χρονης, την οποία αναζητούσαν συγγενικά της πρόσωπα.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το argolikeseidhseis.gr από το σπίτι που βρέθηκαν νεκροί ο αστυνομικός και η φίλη του:

1

2

 

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στο Πορτοχέλι - Νεκρός βρέθηκε αστυνομικός και η σύντροφος του