Ιδού ο παιδόφιλος “δράκος” του Πειραιά

Ιδού ο παιδόφιλος “δράκος” του Πειραιά
Ιδού ο παιδόφιλος “δράκος” του Πειραιά
Ιδού ο παιδόφιλος “δράκος” του Πειραιά
Ενημερώθηκε: 27/04/16 - 18:30
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Σε συνέχεια της σύλληψης του 50χρονου παιδόφιλου από τον Πειραιά, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του.

Ο 50χρονος συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα κατ' εξακολούθηση αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, πορνογραφίας ανηλίκων κάτω των 15 ετών, πορνογραφικών παραστάσεων ανηλίκων, μαστροπείας ανηλίκου με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας με υπόσχεση πληρωμής χρημάτων, καθώς και ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Πρόκειται για τον Χάλκο Κωνσταντίνο του Ιωάννη που γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του αποσκοπεί και στην αναγνωρισή του από τυχόν άλλα θυματά του, πέραν των τριών περιπτώσεων που έχουν ταυτοποιηθεί. Σε ορισμένες από τις περιπτώσεις που οδηγούσε τα θύματά του σε αποθήκη στη Νέα Σμύρνη για να ασελγήσει σε βάρος τους και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση στο διαδίκτυο επ' αμοιβή και προς τέρψη άλων παιδόφιλων, της εξανάγκαζε ακόμα και ουρολαγνείες...

Στο πλαίσιο αυτό, όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την ως άνω παράνομη δραστηριότητα του προαναφερόμενου ημεδαπού παρακαλούνται να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τηλεφωνικά στον αριθμό 111 88 ή στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο: [email protected] Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικά Θέματα:

Αυτά είναι τα προφίλ του παιδόφιλου με τα οποία προσέγγιζε τα ανήλικα θύματά του!