Καλαμάτα: 27χρονος μαχαίρωσε και προσπάθησε να κάψει το σκυλάκι των παππούδων του!

skili
Ενημερώθηκε: 07/09/19 - 17:00

Ένας 27χρονος νεαρός μπήκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο σπίτι των παππούδων του και μαχαίρωσε το σκυλάκι τους και επιχείρησε να το  κάψει. Έβγαλε όλη του τη μανία στο μικρόσωμο σκυλάκι του παππού και της γιαγιάς του. 

Του έριξε πολλές μαχαιριές, ενώ προσπάθησε και να το πυρπολήσει.  Ο 27χρονος ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα δόθηκε εντολή εισαγγελέα και  οδηγήθηκε χθες σε ψυχιατρείο.Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα της Τετάρτης στο σπίτι όπου διαμένουν ο παππούς και η γιαγιά του 27χρονου.
 

Οι παππούδες του ξύπνησαν έντρομοι

Ο 27χρονος, άγνωστο για ποιο λόγο, περίπου στις 4.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης πήγε στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς του, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της Καλαμάτας και ξεκίνησε να μαχαιρώνει το μικρόσωμο σκυλάκι. Του κατέφερε πολλές μαχαιριές, περίπου δέκα, ενώ στη συνέχεια το περιέλουσε και με κάποιο εύφλεκτο υλικό.Μάλιστα, προσπάθησε να του βάλει φωτιά και να το κάψει ζωντανό, αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφερε, και προφανώς από το κλάμα του μικρού σκύλου ξύπνησαν και οι ηλικιωμένοι.

 
Ευτυχώς σώθηκε το σκυλάκι!

Ο 27χρονος τράπηκε σε φυγή, ενώ, όπως έγινε γνωστό, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Τελικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο χθες το πρωί και με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.Για το σκυλάκι ειδοποιήθηκε κτηνίατρος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, το έβαλε αμέσως στο χειρουργείο και κατάφερε να του σώσει τη ζωή.

Πηγή: https://www.tharrosnews.gr