«Κιβωτός του Κόσμου»: Η πρεσβυτέρα άδειασε τη θυρίδα μια μέρα πριν την τελευταία της συνέντευξη (ΒΙΝΤΕΟ)

 
antvnios

Ενημερώθηκε: 24/11/22 - 20:40

Λύθηκε το «μυστήριο» με το άδεισμα της θυρίδας της "Κιβωτου του Κοσμου" καθώς πριν λίγα 24ωρα είχε γίνει γνωστός πως πρώην μέλος της Οργάνωσης έσπευσε να «εξαφανίσει» το περιεχόμενο μυστικής θυρίδας σε τράπεζα, την ώρα που η έρευνα της Αρχής για το Βρώμικο Χρήμα βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη.

Πίσω από τα χρήματα που έκαναν «φτερά» άρον άρον την περασμένη Τρίτη (22/11), δεν βρίκεται άλλος από την «εξαφανισμένη» μέχρι χθες πρεσβυτέραΣταματία Γεωργαντή, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», ανέφερε ότι η πληροφορία δόθηκε από υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη και από ελεγκτές της επιτροπής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που ήδη ερευνούν την ΜΚΟ. Στην ίδια τράπεζα, η «Κιβωτός του Κόσμου» φέρεται να διατηρούσε λογαριασμό ύψους 2.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξε προσπάθεια αλλοίωσης των ιχνών για τις συναλλαγές της ΜΚΟ που παρουσίαζε ετησίως κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, αλλά και συνολικά πλεονάσματα πολλών εκατομμυρίων ευρώ από δωρεές.

Σύμφωνα με τον κ. Λαμπρόπουλο, η πρεσβυτέρα, αφού πήρε το άγνωστο περιεχόμενο της θυρίδας που είχε ανοιχτεί στο όνομα της Κιβωτού, προγραμμάτισε ραντεβού με άλλη τράπεζα για να νοικιάσει νέα θυρίδα. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να έχει συμβεί ακόμη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δικαιούχοι της θυρίδας είναι η ίδια και ο πατέρας Αντώνιος. Πάντως, η χρονική αλληλουχία των γεγονότων, δείχνει το ζευγάρι «εξαφανισμένο» μετά την κοινή τους συνέντευξη στην ΕΡΤ το βράδυ της Παρασκευής (18/11) για τέσσερις ημέρες, όταν και συμβαίνει το άδειασμα της θυρίδας.

Την επόμενη μέρα (Τετάρτη 23/11), οι δυο τους συνομιλούν με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR με τον πάτερ Αντώνιο να τονίζει ότι «δεν έχει πειράξει ποτέ κανένα παιδί» και την πρεσβυτέρα να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι συνομιλεί με δικηγόρους.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις του Βασίλη Λαμπρόπουλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ