Κλειστή η Αθηνών - Λαμίας: Κάτοικοι διαμαρτύρονται για τη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών

Κλειστή η Αθηνών - Λαμίας: Κάτοικοι διαμαρτύρονται για τη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών
Ενημερώθηκε: 23/09/20 - 20:14

Συγκέντρωση πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Εθνική Οδό Λαμίας - Αθηνών. Ο σκοπός είναι η διαμαρτυρία των κατοίκων για τη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (23/9), δύο λεωφορεία εμφανίστηκαν στα Καμένα Βούρλα και αποβιβάστηκαν από αυτά πρόσφυγες και μετανάστες. Η αποβίβαση έγινε στο κέντρο της λουτρόπολης.

Πιο συγκεκριμένα, μερικά μέτρα μακριά από το σχολείο των Καμένων Βούρλων, σε ανενεργό ξενοδοχείο, εγκαταστάθηκαν 39 ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες και μετανάστες, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

"Δε θα αφήσουμε τους άλλους να αποφασίζουν για μας", δηλώνει ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης και στο ίδιο μήκος κύματος είναι και όλοι οι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων που συγκεντρώθηκαν έξω από το χώρο όπου τα λεωφορεία άφησαν τους ανήλικους.

Ύστερα από κάλεσμα του δήμου, πραγματοποιήθηκε από τους κατοίκους προσυγκέντρωση, προκειμένου να μετακινηθούν μαζικά στην έξοδο της λουτρόπολης στο σημείο των τούνελ. Όπως μεταδίδει το lamianow.gr, στο σημείο αυτό έκλεισαν την Ε. Ο. Λαμίας - Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ