Κύκλωμα ναρκωτικών Βάρκιζα: Αυτά είναι τα ναρκωτικά των 5 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν στο διαμέρισμα

Κύκλωμα ναρκωτικών Βάρκιζα: Ο Σέρβος Μάρτιν που έκανε πολυτελή ζωή και το κύκλωμα που πλημμύριζε με κοκαΐνη ακριβά στέκια της Αθήνας-Φωτογραφία με τα ναρκωτικά-Λίγο πριν το "ξήλωμα" του μεγάλου κυκλώματος (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 04/12/17 - 00:39

Κοκαϊνη αξίας 5 εκατ.ευρώ εντόπισε η Αστυνομία μετά από μεγάλη επιχείρηση στην Βάρκιζα.

Ο άνδρας που βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας είναι Σέρβος 33 ετών και το μικρό του όνομα είναι Μάρτιν. Μάλιστα, έκανε πολύ ακριβή ζωή και κυκλοφορούσε με πολυτελές αυτοκίνητο, ενώ φαίνεται να είναι ένα από τα αρκετά παρακλάδια του κυκλώματος που γέμιζε με τον άσπρο θάνατο την Αθήνα. 

Η πολυκατοικία στην οποία βρέθηκαν τα ναρκωτικά

"

Σοκ από την προσπάθεια αυτοκτονίας 9χρονου στη Χίο

Η εισβολή στο διαμέρισμα έγινε σε χρόνο ρεκόρ, με συνέπεια ο ύποπτος να πιαστεί κυριολεκτικά στον... ύπνο και να βρεθεί με χειροπέδες. Οι αστυνομικοί είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν ένταλμα για την εξονυχιστική έρευνα της πολυτελούς κατοικίας. Ο ένοικος του διαμερίσματος παρακολουθούνταν, έπειτα από έρευνα μηνών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΑΝΤ1, η αξία αυτής της ποσότητας κοκαΐνης πλησιάζει τα 5 εκατ. ευρώ, ενώ το άτομο που συνελήφθη φέρεται ως μέλος διεθνούς κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά στη χώρα μας. Εικάζεται πως πρόκειται για το κύκλωμα που προωθεί ναρκωτικά σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και σε πλούσιους πελάτες, στον κύκλο των οποίων κάνει θραύση η κοκαΐνη.

Φώτο του newsit.gr με τον λευκό "θάνατο" που εντοπίστηκε

"

Κύκλωμα ναρκωτικών: Η άσπρη σκόνη... έκαψε το Κολωνάκι - Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Οι ποινικολόγοι Σάκης Κεχαγιόγλου και Γεώργιος Δρύλλης ανέλαβαν από κοινού την υπεράσπισή του. Όπως αναφέρουν σε δήλωσή τους: «Αναλάβαμε την υπεράσπιση του 33χρονου ο οποίος θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου. Η κατάσχεση της σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης αποτελεί αναμφισβήτητα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο βαθμός, δε, εμπλοκής του εντολέα μας και η περιγραφή των γεγονότων όπως συνέβησαν, αλλά και ο καθορισμός της δικής του ευθύνης, θα διαλευκανθούν, μετά από συνεργασία μαζί του τις επόμενες ημέρες και αφού λάβουμε τη δικογραφία στα χέρια μας».

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, καθώς το κύκλωμα απαρτίζεται από δεκάδες άτομα. Από την πιθανή ομολογία του αναμένεται να προκύψουν και άλλα στοιχεία, όπως και ονόματα συνεργατών, αλλά και πελατών καθώς οι αρχές εκτιμούν ότι θα αποκαλυφθούν και άλλα παρακλάδια της μεγάλης σπείρας.