Ναρκωτικά Κολωνάκι: Κατέθεσε ο γνωστός παρουσιαστής Θ.Γ

Άρχισαν οι απολογίες ενώπιον του Δικαστηρίου για την υπόθεση του κυκλώματος ναρκωτικών στο Κολωνάκι
Ενημερώθηκε: 19/02/19 - 18:55

Άρχισαν οι απολογίες ενώπιον του Δικαστηρίου για την υπόθεση του κυκλώματος ναρκωτικών στο Κολωνάκι. 

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, απολογήθηκε ο γνωστός παρουσιαστής, Θ. Γ. ο οποίος υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση «Αν είχα ακούσει το παραμικρό θα έλεγα ακαριαία ότι σταματάω και θα έφευγα», είπε ο παρουσιαστής τονίζοντας ότι «πλέον δεν θα άνοιγε μαγαζί ούτε με τη μητέρα του»!

Ο παρουσιαστής όπως τόνισε στην απολογία μπήκε ως μέτοχος στην επιχείρηση ωστόσο όπως τόνισε δεν είχε σχέση με την οικονομική της διαχείριση. Όπως εξήγησε ο ίδιος, θέλησε να επενδύσει κάποια χρήματα που είχε στην άκρη και όταν του έκανε την πρόταση η ηθοποιός Χ. Π. να συμμετάσχει στο επαγγελματικό εγχείρημα την εμπιστεύτηκε και είπε το ναι. «Δεν έλαβα ποτέ κέρδη. Μου είχε πει η Χ. ότι απόσβεση γίνεται στα τρία χρόνια και τότε θα πάρω λεφτά. Δεν πήρα μια, ούτε ένα ευρώ μέχρι σήμερα», τόνισε λέγοντας πως ο ίδιος κατέβαλε το ποσό των 60.000 ευρώ για να μπει μέτοχος στο εστιατόριο. «Έχω πικρία από αυτή την ιστορία αλλά δεν είναι για το οικονομικό. Με πείραξε όλο αυτό που έγινε, δεν βρίσκομαι εδώ σήμερα για τα χρήματα που έχασα αλλά αλλά για την κατηγορία που αντιμετωπίζω. Βρέθηκα για πρώτη φορά σε φυλλάδες, σε εφημερίδες», είπε ο παρουσιαστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ 
 

Νωρίτερα είχε καταθέσει δημοσιογράφος ως μάρτυρας υπεράσπισης του παρουσιαστή, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Θ. Γ. δεν είχε καμία σχέση με τη διαχείριση του καταστήματος και πως μπήκε ως μέτοχος προκειμένου να επενδύσει τα χρήματα που είχε στην άκρη από την επιτυχημένη 20ετη παρουσία του στον χώρο της τηλεόρασης. «Δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα ο Θ., όσοι τον ξέρουν γνωρίζουν ότι δεν πίνει ούτε ένα ποτό» κατέθεσε ο δημοσιογράφος συμπληρώνοντας ότι ο παρουσιαστής, βγήκε ζημιωμένος από αυτή την ιστορία.

Η δίκη συνεχίζεται στις 5 Μαρτίου με τις απολογίες των υπόλοιπων κατηγορουμένων για την υπόθεση.