Νέα συγκλονιστική αποκάλυψη για την νταλίκα που σκόρπισε τον θάνατο στον Κηφισό: Πλαστές πινακίδες και όχι μόνο

 
Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την νταλίκα που σκότωσε 2 άτομα στον Κηφισό: Δεν έχει δηλωθεί ποτέ στο υπουργείο Μεταφορών, είχε πλαστή πινακίδα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 09/05/18 - 23:00

Συγκλονισμένη παραμένει η ελληνική κοινωνία μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στον Κηφισό με μία νταλίκα να συνθλίβει δύο οχήματα έχοντας ως τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και μία γυναίκα να χαροπαλεύει στη ΜΕΘ, ενώ νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο 65χρονος οδηγός της νταλίκας που έκανε τρελή πορεία ήταν σύμφωνα με την Τροχαία ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αλκοόλ ήταν 4 φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.Όμως πλέον το θέμα δεν είναι μόνο αυτό,καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός κυκλοφορίας δεν αντιστοιχεί στον τράκτορα , καθώς μετά από έρευνα που έγινε στον αριθμό πλαισίου του κινητήρα, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο όχημα είναι αταξινόμητο στη χώρα μας, δηλαδή μη καταγεγραμμένο στο υπουργείο Μεταφορών!

Τροχαίο στον Κηφισό: «Δεν μπορούσα να ελέγξω τη νταλίκα», λέει ο οδηγός​​​​​​

Η νταλίκα έφυγε από την πορεία της μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και στην κυριολεξία συνέθλιψε τα δυο οχήματα. Μέσα σε αυτά, ένας πατέρας 60 ετών και η 34χρονη κόρη του. Ο πατέρας σκοτώθηκε επι τόπου η κόρη του χαροπαλεύει στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν. Στο άλλο αυτοκίνητο ένας 65χρονος ο οποίος επίσης έχασε την ζωή του μέσα σε λίγα λεπτά.Ο οδηγός φαίνεται ότι κοιμήθηκε στο τιμόνι, ενώ δεν είχε φορτίο, παρόλο που υποστήριξε ότι κάποιο πρόβλημα υπήρξε στο τιμόνι, κάτι που θα φανεί από την πραγματογνωμοσύνη.

Η τραγική ειρωνεία

Η καταγωγή του οδηγού είναι από την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα από την Μάνη και είναι αδερφός γνωστού δημάρχου. Τραγική ειρωνεία στην υπόθεση είναι πως ο Δ.Α. σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χάσει το παιδί του σε τροχαίο δυστύχημα στο Γύθειο.

«Δεν μπορούσα να ελέγξω τη νταλίκα»

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος, στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon, ο οδηγός της νταλίκας υποστήριξε πως δεν μπορούσε να ελέγξει το όχημα. Ο κ. Μαντούβαλος επιβεβαίωσε πως έχει διαπιστωθεί ποσόστωση οινοπνεύματος στο αίμα του, άρα έχει οινόπνευμα στο αίμα του που είναι πάνω από το προβλεπόμενο όριο.

Επιπλέον, ο κ. Μαντούβαλος τόνισε ότι η νταλίκα δεν κινούταν με υπερβολική ταχύτητα, αλλά με μέση προς μικρή.

Το βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο η νταλίκα σκορπά το θάνατο...