Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από το Δέλτα Έβρου

Βρέθηκε η σορός άνδρα σε δύσκολο σημείο στο Δέλτα του Έβρου -Φόβοι ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο ψαρά (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 10/01/18 - 17:45

Στιγμές αγωνίας ζει η οικογένεια ενός 49χρονου ερασιτέχνη ψαρά από τον δήμο Αλεξανδρούπολης, εδώ και αρκετό καιρό, ο οποίος πήγε για ψάρεμα στο Δέλτα του ποταμού Έβρου το απόγευμα της Δευτέρας πριν από τα Χριστούγεννα, και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Στιγμές αγωνίας για 49χρονο - Αγνοείται ερασιτέχνης ψαράς στην Αλεξανδρούπολη!

 

Από εκείνη την ημέρα Αστυνομία και ΕΜΑΚ ακόμη και με πλωτά μέσα, καθώς και η 4η ΕΜΑΚ με βάρκα προσπαθεί να εντοπίσει κάποιο ίχνος του, άτυχου Ιωάννη Αλμαζίδη κάνοντας "φύλλο και φτερό" το δυσπρόσιτο ποτάμι.Ύστερα από 11 μερόνυχτα αναζητήσεων, υπήρξε μια εξέλιξη.

"

Το μεσημέρι της Πέμπτης (28/12), βρέθηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου ψαρά, Αλμαζίδη Ιωάννη, στην περιοχή "Αντλιοστάσια" στο Δέλτα Έβρου, καθώς η βάρκα της ΕΜΑΚ, που χρησιμοποιούσε μια άγκυρα με μαγνήτη, κάποια στιγμή "έπεσε" πάνω στο αυτοκίνητο του αγνοούμενου.

Θρίλερ με ψαρά που αγνοείται στον Έβρο-Βρέθηκε το αυτοκίνητό του

 

Σήμερα (10/1) άνδρες της 4ης ΕΜΑΚ εντόπισαν την σορό ενός άνδρα στο Δέλτα του Έβρου.Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι  η σορός εντοπίστηκε στον βυθό στο μέσον του ποταμού, σε σημείο δύσκολα προσεγγίσιμο και ως εκ τούτου ζητήθηκε η συνδρομή της 4ης ΕΜΑΚ, πλωτό σκάφος της οποίας με δύο πυροσβέστες ανέσυραν το άψυχο σώμα.

Σημειώνεται πως τόσο οι αστυνομικές Αρχές, όσο και η Πυροσβεστική, καθώς και εθελοντές-μέλη ομάδων διάσωσης, καθημερινά βρίσκονταν στο σημείο, συναισθανόμενοι το δράμα της οικογένειας του αγνοούμενου.

Ακριβή και αξιόπιστα στοιχεία για την ταυτότητα του νεκρού άνδρα θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή