Νέο σκηνικό έντασης στα Ίμια "διαφημίζουν" οι Τούρκοι-Τα έβαλαν και με την...κανονιοφόρο "Νικηφόρος"!

Ξεφεύγουν οι Τούρκοι: Ισχυρίζονται ότι καταδίωξαν (!)  την ελληνική κανονιοφόρο “Νικηφόρος”, καθώς και δύο παραπλέοντα σκάφη του Λιμενικού, μόνο που το βίντεο τους διαψεύδει (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 03/01/18 - 21:47

Δούλεψε ξανά η τουρκική «μονταζιέρα» στα Ίμια.

Οι Τούρκοι μέσω των ΜΜΕ τους, προσπαθούν να παρουσιάζουν συνεχώς μια ένταση στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων και το σενάριο έχει συνεχώς το ίδιο τέλος, δηλαδή υποχώρηση των ελληνικών σκαφών ή ψαράδων,μπροστά στα τούρκικα. Την ίδια στιγμή, παρενοχλούν πλέον και ξένα πλοία, όπως το ερευνητικό πλοίο «Meteor» που πραγματοποιούσε και εξακολουθεί να πραγματοποιεί έρευνες στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαμοθράκης και Λήμνου.

Θρασύτατοι Τούρκοι: Παρενόχλησαν γερμανικό ερευνητικό πλοίο στα ελληνικά χωρικά ύδατα

 

Σήμερα οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι καταδίωξαν (!)  την ελληνική κανονιοφόρο “Νικηφόρος”, καθώς και δύο παραπλέοντα σκάφη του Λιμενικού, στην περιοχή των Ιμίων, ενώ έδωσαν στη δημοσιότητα και ένα υποτιθέμενο βίντεο-ντοκουμέντο. Μόνο που πουθενά στο διάρκειας 6 λεπτών βίντεο, δεν φαίνεται να πλησιάζει καν τουρκικό σκάφος την κανονιοφόρο “Νικηφόρος”, αλλά ούτε κάποιο από τα ελληνικά σκάφη του Λιμενικού.

Από το Πεντάγωνο αντιμετωπίζουν περισσότερο με… χιουμοριστική διάθεση το συμβάν.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1:

Δούλεψε πάλι η τουρκική «μονταζιέρα» στα Ίμια

 

Την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη(27/120 ο τουρκικός Τύπος και συγκεκριμένα η εφημερίδα Μιλιέτ, ανέφερε πως σημειώθηκε επεισόδιο με εκδίωξη 6 ελληνικών καϊκιών και μιας ακταιωρού του Λιμενικού, από τη θαλάσσια περιοχή των Iμίων.

Η «ένταση» διήρκεσε περίπου 6 ώρες.

"