Ο «κακός χαμός» στους δρόμους της Αθήνας - Δείτε live την κίνηση

Ο «κακός χαμός» στους δρόμους της Αθήνας - Δείτε live την κίνηση
Ενημερώθηκε: 13/10/20 - 10:44

Πολλά τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους της Αθήνας από τις πρώτες πρωινές ώρες λογω της κακοκαιρίας. Η κίνηση έχει... χτυπήσει «κόκκινο» χωρίς προοπτική βελτίωσης της κατάστασης δεδομένης της κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, αυτή την ώρα σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται στη λεωφόρο Κηφισού και στα δύο ρεύματα, από το ύψος του Ρέντη μέχρι το ύψος της Μεταμόρφωσης, καθώς και στη λεωφόρο Αθηνών από τον Ελαιώνα μέχρι τον Σκαραμαγκά στην κάθοδο. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, δύο αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα στο ύψος της Ροσινιόλ στη λεωφόρο Κηφισού, καθώς και ένα φορτηγό έχει παρουσιάσει προβλήματα στο ρεύμα προς Κόρινθο στο Δαφνί.

Δυσκολίες στην κυκλοφορία εντοπίζονται επίσης στη Μεσογείων από το ύψος της Αγίας Παρασκευής μέχρι τον Χολαργό, στην Κατεχάκη στην άνοδο, στην Αλεξάνδρας, στην Κηφισίας και τη Βασιλίσσης Σοφίας καθώς και δρόμους γύρω από το κέντρο.

Παράλληλα, αυτή την ώρα, δυσκολίες στην κυκλοφορία παρατηρούνται και στην Αττική οδό, περίπου από το ύψος του Πολύδροσου μέχρι την έξοδο προς Λαμία και Πειραιά. 

 ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

 

kinisi

kinisi

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική λόγω πτώσης δέντρων

Λόγω πτώσης δένδρων διεκόπη, σύμφωνα με την αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής τμήματα της Αττικής:

- Στη λεωφόρο Κύμης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Μαρούσι, από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφ. Πλαπούτα, στο Νέο Ηράκλειο.

- Στη λεωφόρο Κύμης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Μεταμόρφωση, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μαρίνου Αντύπα.

- Στην οδό Μαρίνου Αντύπα, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Φιλοθέης.

- Στην οδό Ανατολής, από το ύψος της οδού Ήρας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών θα πραγματοποιηθούν και αύριο (Τρίτη 13 Οκτωβρίου), σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ειδικότερα, δεν θα επιτρέπεται η στάση - στάθμευση και σταδιακά από τις 5:00 το πρωί η κυκλοφορία οχημάτων, στις εξής οδούς:

- Λουκάρεως, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.

- Δέγλερη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κεδρηνού και της Λ. Αλεξάνδρας.

Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ