Οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα συγκεντρώθηκαν στην Κηφισίας

Οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα συγκεντρώθηκαν στην Κηφισίας
Ενημερώθηκε: 17/01/18 - 14:34

Στους δρόμους βγήκαν οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην διασταύρωση των οδών Κηφισίας και Αλεξάνδρας και πραγματοποίησαν πορεία επιμένοντας να φωνάζουν από τα μεγάφωνα πως «τα 600 δις ευρώ υπάρχουν».

Κρατώντας ελληνικές σημαίες, περίπου τριάντα οπαδοί του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα φώναξαν συνθήματα και από τα μεγάφωνα μίλησαν για τις θέσεις της «Ελλήνων Συνέλευσις». «Τα κανάλια σας λένε ψέματα, δεν θέλουν να μάθετε την αλήθεια», φώναζαν οι συγκεντρωμένοι, οι οποίοι μοίραζαν φυλλάδια στους περαστικούς αλλά και στους διερχόμενους οδηγούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Πορεία υπέρ...Σώρρα στην Λάρισα

Σώρρας: «Πληρώστε τα χρέη σας»!

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές μέρες ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε με νέο βίντεο στο διαδίκτυο, καλώντας τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» να πληρώσουν τα χρέη τους. Ωστόσο, οι οπαδοί του επιμένουν να ισχυρίζονται πως τα χρήματα με τα οποία θα διαγραφούν τα χρέη τους υπάρχουν.

«Τα δισεκατομμύρια υπάρχουν, απλά πρέπει να υπογράψουμε και να κάνουμε αποδοχή», φώναζαν από τα μεγάφωνα οι συγκεντρωμένοι στη λεωφόρο Κηφισίας, προσθέτοντας: «Όποιος προσκυνάει τα καθεστώτα είναι προδότης! Ένας άνθρωπος βρέθηκε μας πει την αλήθεια και έφερε και αποδείξεις. Ο Αρτεμης Σωρρας φταίει για τα μνημόνια και την ανεργία;».

Ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του στις αρχές Ιανουαρίου ανέφερε πως αν οι οπαδοί του δεν δώσουν χρήματα δεν προκειται να σταματήσει κανένας πλειστηριασμός. Τα περιβόητα «ομόλογα» του Σιώρρα με τα οποία υποτίθεται πως θα πλήρωναν τα χρέη τους, είχαν πιστέψει εκατοντάδες πολίτες που είχαν σπεύσει να υπογράψουν εξουσιοδοτήσεις στα γραφεία της οργάνωσης.

«Ο τρόπος για να μπεις σε μια νομική διαδικασία και να γλυτώσεις το σπίτι σου, να γλυτώσεις τη ζωή σου και να πας απέναντι σε ένα τεράστιο κτήνος καθεστωτικό, να το λιώσεις, είναι μόνο να αποπληρώσεις με χρήματα», ανέφερε προ ημερών ο Αρτέμης Σώρρας, αλλάζοντας το τροπάριο του για τα περίφημα 600 δισεκατομμύρια ευρώ.