Πέθανε η 41χρονη Όλγα που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον σύντροφό της δάσκαλο καράτε στην Αργυρούπολη

 
olga-argyroupoli

Ενημερώθηκε: 29/08/23 - 03:44

Πέθανε η 41χρονη Όλγα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της και δάσκαλο τζούντο, τον Ιανουάριο του 2022 μέσα στο σπίτι της στην Αργυρούπολη.

Αν και αρχικά η άτυχη Όλγα -που για επτά μήνες βρισκόταν σε κώμα- φάνηκε να κερδίζει τη μάχη, δυστυχώς κατέληξε από λοίμωξη αναπνευστικού στο κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν.

Υπενθυμίζεται πως μετά τη βάναυση κακοποίησή της, νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό» επί 7 μήνες και έπειτα μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης όπου με δυσκολία επικοινωνούσε και κινούνταν, καθώς είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μετά από λίγους μήνες είχε αρχίσει να κινεί τα άκρα της και σε συνδυασμό με ειδικό νάρθηκα έκανε εντατικές ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών ώστε να καταφέρει να σταθεί και να κάνει κάποια βήματα.

Την είδηση του θανάτου της, την έκανε γνωστή ο σύλλογος «Εθελοντών Προασπίζω» με σχετική ανακοίνωση στο Facebook:

«Μόλις το πληροφορηθήκαμε και έτσι ….. μια εβδομάδα ξεκινά δυστυχώς με ανείπωτη θλίψη – ιδιαίτερα για την οικογενεια της συνδημότισσάς και φίλης Όλγας!

Θυμάστε εκείνο το κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα ως σάκος του καράτε στην Αργυρούπολη απο τον (δηθεν) Άνθρωπο της ….. και δάσκαλο καράτε

Τελικά φαίνεται πως η στήριξη μας & η Αγάπη μας δεν ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το μίσος και τα θανατηφόρα κτυπήματα του !!!

Σήμερα μια ακόμη νέα συνάνθρωπός μας φεύγει από την βίαιη συμπεριφορά του ανθρώπου που νόμισε πως την Αγαπά

Σαν κοινωνία έχουμε & ας ψάξουμε τις ευθύνες μας και ως προσωπικότητες ας θεραπεύσουμε επιτέλους το υποσυνείδητο μας από εγωισμούς & ακραίες συμπεριφορές –
γιατι η Ζωή είναι Ανεκτίμητη !

Καλό σου ταξίδι Ολγα !!!

ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ !!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ