Πλακιωτάκης κατά Τσελίκ: Η Ελλάδα σώζει χιλιάδες ζωές στο Αιγαίο

 
ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ

Ενημερώθηκε: 03/10/22 - 22:18

Άμεση απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο εκπρόσωπος του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ κατηγορώντας την Ελλάδα ότι «σκοτώνει γυναίκες και παιδιά στο Αιγαίο μπροστά στα μάτια της ΕΕ, έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

«Ο εκπρόσωπος του τουρκικού κυβερνώντος Κόμματος ΑΚΡ γνωρίζει καλά ότι η πραγματικότητα είναι ακριβώς αντίθετη από αυτά που δηλώνει. Η Ελλάδα σώζει χιλιάδες ζωές στο Αιγαίο. Ζωές που θέτουν σε κίνδυνο τα κυκλώματα διακινητών που η Τουρκία αφήνει να δρουν ανενόχλητα» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ ειχε δηλωσει σε συνέντευξη τυπου: «Η αλόγιστη υποστήριξη όπλων δεν θα αποφέρει καλά αποτελέσματα για την ειρήνη στην περιοχή. Αυτοί που το επιτρέπουν δεν κάνουν σωστή δουλειά. Η Ελλάδα σκοτώνει ανθρώπους, μετανάστες, γυναίκες και παιδιά στο Αιγαίο μπροστά στα μάτια της ΕΕ. Πού θα μιλήσεις για συνείδηση ​​και νόμο; Όταν παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα ενός ατόμου εκτός ΕΕ... γιατί δεν μιλάτε όταν μια χώρα μέλος της ΕΕ σκοτώνει γυναίκες και παιδιά; Αυτό είναι ξεκάθαρο ότι συγχωρεί τη σφαγή».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ