Πλειστηριασμοί: Αύριο η δίκη στο ΣτΕ – Κάλεσμα Κωνσταντοπούλου

 
κων

Πηγή Φωτογραφίας: (Eurokinissi-ΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)

Ενημερώθηκε: 27/02/23 - 18:50

Κάλεσμα προς τους πολίτες απευθύνει η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, για τη δίκη που θα διεξαχθεί αύριο (28/02), στο  Συμβούλιο της Επικρατείας κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Η ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας

Αύριο το πρωί εκδικάζεται ενώπιον της 7μελούς σύνθεσης του Δ’Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που κατέθεσε από το 2018 η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μαζί με άλλα μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας και με αγωνιζόμενους ανθρώπους των κινημάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός ανθρώπου που έχασε την πρώτη κατοικία του από ηλεκτρονικό πλειστηριασμό.

Εάν γίνει δεκτή η αίτηση, τελειώνει ο εφιάλτης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας και δίνεται ένα νέο εργαλείο άμυνας απέναντι στα funds, που κατέστησαν παντοδύναμα μετά την πρόσφατη, πολλαπλώς προκλητική, απόφαση του Αρείου Πάγου.

Η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καλεί όλους τους πολίτες να παρευρεθούν αύριο, Τρίτη 28/02/23, στις 9 το πρωί στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου), όπου θα εκδικαστεί η αίτηση ακύρωσης που η ίδια κατέθεσε το 2018 κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, για την προστασία της πρώτης κατοικίας!

Η διαδικασία είναι δημόσια και ανοιχτή και η παρουσία της κοινωνίας έχει μεγάλη σημασία!

Στη δίκη θα παρασταθούν ως δικηγόροι για την υποστήριξη της αίτησης ακύρωσης η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, μαζί με ομάδα έγκριτων μαχόμενων νομικών!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ