Ποιες περιοχές συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα για τρίτη ημέρα με την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση

 
Ποιες περιοχές συνεχίζουν να έχουν πρόβλημα gια τρίτη ημέρα με την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση

Ενημερώθηκε: 18/02/21 - 14:45

Πυρετώδεις είναι οι προσπάθειες του προσωπικού της ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να αποκατασταθούν τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση που ακόμη ταλαιπωρούν τους κατοίκους σε περιοχές των βορείων προαστίων της Αττικής.

Μέχρι το μεσημέρι στο σκοτάδι ήταν ακόμα η Εκάλη, ο Διόνυσος, ο Άγιος Στέφανος, το Κρυονέρι, η Άνοιξη, η Δροσιά και ο Κάλαμος. Αντίστοιχα σοβαρά προβλήματα εμφανίζονται και στην υδροδότηση.

Μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος τους τα προβλήματα από την κακοκαιρία και τον βαρύ χιονιά να έχουν αποκατασταθεί, όμως οι περιοχές αυτές έχουν συμπληρώσει 72 ώρες χωρίς ρεύμα και θα χρειαστούν μέρες για να αποκατασταθούν οι βλάβες.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες, σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο (πεσμένα καλώδια, στύλους κ.λπ.), να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή.

Καλεί επίσης όσους πολίτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν με την Εταιρία για να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης, τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500, μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).