Πώς σκότωσε την Γαρυφαλλιά

 
Πώς σκότωσε την Γαρυφαλλιά

Ενημερώθηκε: 18/07/21 - 15:39

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο με τον θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς ο οποίος προήλθε από τα χέρια του 30χρονου φίλου της με τον οποίο έκαναν μαζί διακοπές στη Φολέγανδρο.

Ο 30χρονος μετά την ομολογία του περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς πέταξε την κοπέλα στη θάλασσα και την άφησε να πεθάνει από πνιγμό, αφού είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι έχασε τον έλεγχο, επειδή η σύντροφός του, τον ειρωνεύτηκε. Ισχυρίστηκε ότι οι καυγάδες που είχαν μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα ήταν συχνοί, όπως και οι προσβολές που δεχόταν.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο 30χρονος επιχειρεί να ρίξει όλη την ευθύνη στην κοπέλα, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι το προκαλούσε συνεχώς. Τη μοιραία βραδιά και ενώ το ζευγάρι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, έγινε νέος καυγάς. «Έχασα τον έλεγχο την ώρα που οδηγούσα και το αυτοκίνητο έφυγε εκτός δρόμου», είπε στην κατάθεσή του.

Συμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει έως τώρα όταν το ζευγάρι βγήκε έξω από το αυτοκίνητο ο 30χρονος φέρεται να χτύπησε άγρια την 26χρονη, ενώ κάποια στιγμή την έσπρωξε με την κοπέλα να πέφτει στη θάλασσα. Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή η Γαρυφαλλιά φέρει κακώσεις σε πλάτη, χέρια και πόδια από την πτώση στα βράχια, ενώ ο θάνατός της οφείλεται σε πνιγμό κάτι που σημαίνει ότι ήταν ζωντανή όταν έπεσε στο νερό.

«Δεν ήθελα να την σκοτώσω ούτε το είχα προσχεδιάσει» τόνισε ο 30χρονος, ενώ ισχυρίζεται ότι βούτηξε για να τη βρει και όταν την είδε αναίσθητη, αντί να τη βοηθήσει, αποφάσισε να φύγει, αφήνοντάς την να πεθάνει. Την ώρα που ήταν μέσα στο νερό του έφυγε το τσαντάκι του, μέσα στο οποίο βρέθηκε και η ταυτότητά του. Από εκείνη τη στιγμή οι αστυνομικοί ήξεραν ότι βρίσκονταν μπροστά σε ένα άγριο έγκλημα.