Πώς συνελήφθησαν Σακκάς - Σεϊσίδης από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ

Πώς συνελήφθησαν Σακκάς - Σεϊσίδης από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ
Ενημερώθηκε: 05/08/16 - 10:56

Συμπτωματική ήταν η σύλληψη - από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ - των δύο καταζητούμενων Κώστα Σακκά – Μάριυο Σεϊσίδη, χτες στη Σπάρτη.

Οι Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης έπεσαν στα χέρια ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ που πραγματοποιούσαν περιπολία νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στους δρόμους της Σπάρτης

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στη Σπάρτη είδαν ένα Golf χρώματος ασημί να πλησιάζει στο μπλόκο που είχαν στήσει στον περιφερειακό Παλαιολόγου, τον δρόμο που οδηγεί στο Γύθειο, για ναρκωτικά.

Όταν οι επιβαίνοντες στο ΙΧ, που όπως αποδείχθηκε είχε κλαπεί από την Αττική, είδαν τους αστυνομικούς να κάνουν σήμα, έκαναν αναστροφή και προσπάθησαν να διαφύγουν. Ακολούθησε καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών με τους δύο άνδρες τελικά να παρατούν το αυτοκινητό τους στον χώρο των ΚΤΕΛ και να προσπαθούν να διαφύγουν πεζή χωρίς, όμως, επιτυχία αφού τελικά τους συνέλαβαν οι άνδρες της ΔΙΑΣ.

Από τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για το δίδυμο Σακκά-Σεϊσίδη και γι' αυτό η αστυνομία της Σπάρτης ενημέρωσε την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Συνελήφθησαν από την Αντιτρομοκρατική οι καταζητούμενοι για τρομοκρατία Σακκάς - Σεϊσίδης

Δείτε ποιοι είναι οι Σακκάς - Σεϊσίδης και γιατί κατηγορούνται

Οι αντεξουσιαστές καταγγέλουν ότι «έφαγαν» πολύ ξύλο οι Σακκάς – Σεϊσίδης