Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ
Ενημερώθηκε: 17/10/17 - 00:05

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου με τις αρχές να εξετάζουν ένα βίντεο - ντοκουμέντο από τη μοιραία νύχτα.

Σύμφωνα με κάμερα ασφαλείας καταστήματος κοντά στο γραφείο του αδικοχαμένου δικηγόρου, ένας άνδρας φέρει τα χαρακτηριστικά ενός εκ των δραστών της δολοφονίας. Όπως φαίνεται και από την περιγραφή του βοηθού του θύματος για τον ψηλό δράστη, ταιριάζει ο σωματότυπος και το ντύσιμό του (το τζιν παντελόνι με το λευκό μπουφάν), ενώ συμπίπτειη περιοχή και η ώρα με τον χώρο και τον χρόνο διαφυγής των δραστών.

Το βίντεο - ντοκουμέντο, το οποίο μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, ζήτησαν να δουν οι αστυνομικοί αν και στις έρευνες της ΕΛ. ΑΣ θα δυσκολευτούν οι αρμόδιοι λόγω της πολυκοσμίας στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Να σημειωθεί πάντως πάντως ότι το γεγονός πως δεν βρέθηκε κάλυκας κάνει περίπλοκη τη βαλλιστική εξέταση της βολίδας που τραυμάτισε θανάσιμα τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Το «κλειδί» της υπόθεσης είναι προφανώς στον πραγματικό λόγο συνάντησης των δραστών με το θύμα αλλά και στα τελευταία λεπτά της συζήτησής τους καθώς τότε φαίνεται πώς κάποια αντίδραση του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου πυροδότησε τον ένα από τους δύο δολοφόνους τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δολοφονία Μ. Ζαφειρόπουλου: Πόσο κοντά στους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς είναι η Αστυνομία;