Σάλος με τη βασιλόπιτα του ΥΠΑΝ - Βοριδης: Θα την πληρώσω εγώ από την αποζημίωση που πήρα από τον Καμμενο

 
Σάλος με τη βασιλόπιτα του ΥΠΑΝ - Βοριδης: Θα την πληρώσω εγώ από την αποζημίωση που πήρα από τον Καμμενο

Ενημερώθηκε: 21/01/20 - 11:53

Μετά το σάλο που προκλήθηκε στα social media για το κόστος της εκδήλωσης για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας - 12.000 ευρώ - ο Μάκης Βορίδης, προχώρησε σε ανάκληση της απόφασης και δήλωσε ότι θα την πληρώσει ο ίδιος, από τα λεφτά της αποζημίωσης που πήρε από τον Πάνο Καμένο!!!

Η δήλωση του υπουργού έρχεται μετά τον «πόλεμο» που ξέσπασε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την κοπή της βασιλόπιτας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Οπως αναφέρει απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, το υπουργείο ενέκρινε δέσμευση πίστωσης ύψους 12.000 ευρώ για την κάλυψη δαπάνης της εκδήλωσης για την κοπή πίτας. Αυτό εξόργισε πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου η οποία έκανε σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Μία ημέρα μετά το ζήτημα της βασιλόπιτας προκάλεσε την αντιπαράθεση του Μάκη Βορίδη με τον Κώστα Ζαχαριάδη στο Open. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης εξήγησε ότι «υπάρχει ο κωδικός για αυτή τη δαπάνη, δεν το εκπόνησα εγώ» και πρόσθεσε: «Ανακαλώ την απόφαση για την εκδήλωση που επίκειται, θα βγάλω ανακλητική απόφαση, θα πάω στο γραφείο μου και θα την υπογράψω».

«Εγώ λοιπόν θα κάνω το εξής: Θα ανακαλέσω την απόφασή μου και η εκδήλωση θα γίνει και θα την πληρώσω εγώ, για να είμαστε συνεννοημένοι. Κι επειδή δεν είμαι πλούσιος για να τα βγάλω εύκολα τα λεφτά θα τα πάρω από την αποζημίωση που μου έδωσε ο συγκυβερνήτης του κύριου Ζαχαριάδη, ο κύριος Καμμένος για προσβολή προσωπικότητας. Πήρα 40.000 ευρώ αποζημίωση και θα τα δώσω από εκεί τα λεφτά», τόνισε ο Μάκης Βορίδης.