Συγκλονίζει ο πατέρας του Άλκη Καμπανού για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη

 
<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player   data-integration-id="40599z13k80ce6md"   data-playlist-id="v-cun0j8txt855"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Αριστείδης Καμπανός: Ο Άλκης μας δεν ήταν το τελευταίο θύμα της τυφλής οπαδικής βίας","description":"Συγκλονισμένοι δήλωσαν οι γονείς του Άλκη Καμπανού από το νέο αιματηρό επεισόδιο οπαδικής βίας, με θύμα έναν 29χρονο φίλαθ

Ενημερώθηκε: 08/08/23 - 16:45

Συγκλονισμένος από τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, που μιλώντας στην ΕΡΤ εξέφρασε την επιθυμία του να επικοινωνήσει με τους γονείς του θύματος, αν και, όπως είπε, «τα λόγια είναι φτωχά».

Αν μη τι άλλο, η τοποθέτηση του Αριστείδη Καμπανού, για όσα φρικτά συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει ειδικό βάρος, καθώς πρόκειται για τον πατέρα του τελευταίου, μέχρι χθες, θύματος οπαδικής βίας στη χώρα μας.

«Έχασε τη ζωή του ένα παλικάρι. Είμαι συγκλονισμένος και εγώ και η σύζυγός μου. Ουσιαστικά θεωρούσα ότι ο Άλκης θα αποτελούσε το τελευταίο θύμα της τυφλής βίας, αλλά δυστυχώς όλα συνεχίζονται. Τα λόγια είναι φτωχά για να απαλύνει τον πόνο των γονιών που έχασαν το παιδί τους. Θα βρούμε την ευκαιρία κι εμείς να τους δώσουμε δυο λόγια παρηγοριάς, αλλά τα λόγια είναι φτωχά» είπε ο Αριστείδης Καμπανός.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ