Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική - «Λαβράκι» η σύλληψη άνδρα με πυροκροτητές!

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική - «Λαβράκι» η σύλληψη άνδρα με πυροκροτητές!
Ενημερώθηκε: 28/01/18 - 15:19

Συναγερμός σήμανε στην Αντιτρομοκρατική από χτες (27/1), ύστερα από τη σύλληψη ενός αλλοδαπού άνδρα αφγανικής καταγωγής, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ο εν λόγω άνδρας εξετάζεται από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, καθώς μέσα σε μια τσάντα έκρυβε  πυροκροτητές.

«Λαβράκι» για την Αντιτρομοκρατική στα σπίτια των ακροδεξιών συλληφθέντων!

Ο συλληφθείς δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος με τις αρχές, δίχως να δίνει σαφείς απαντήσεις ούτε για τα στοιχεία του ούτε για το πού βρήκε τους πυροκροτητές, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον οχτώ πυροκροτητές.

Μάλιστα, γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου έσπευσε να κάνει ανάρτηση για την σύλληψή του, κάτι που κάνει τις Αρχές να εκτιμούν ότι ίσως ο αλλοδαπός να έχει σχέσεις με άτομα του συγκεκριμένου χώρου. Στο κείμενό τους κάνουν λόγο για «προσαγωγή συντρόφου» χωρίς να αναφέρουν περισσότερες πληροφορίες.

Στο Χονγκ Κονγκ οι γονείς του 19χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη - Θα δηλώσει αθώα ή ένοχη;

Θα δοθεί άσυλο;

Απόφαση για χορήγηση ασύλου σε αίτηση πρώτου βαθμού, από την Υπηρεσία Διεθνούς Προστασίας, έχει εκδόθει για τον συλληφθέντα ο οποίος έχει καταγραφεί στο παρελθόν επανειλημμένα από αστυνομικές υπηρεσίες για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, δίνοντας διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας κάθε φορά.