Συνέντευξη τύπου του Θέμη Αδαμαντίδη με τον Αλέξη Κουγια στο πλευρό του μετά τον ξυλοδαρμό (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Συνέντευξη τύπου του Θέμη Αδαμαντίδη με τον Αλέξη Κουγια στο πλευρό του μετά τον ξυλοδαρμό

Ενημερώθηκε: 05/07/19 - 22:34

Ξυλοδαρμός Θέμη Αδαμαντίδη: Συνέντευξη μετά την επίθεση που δέχθηκε έδωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης παρουσία του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια. «Είμαι καλά» είπε ο γνωστός τραγουδιστής και εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος συμπλήρωσε «Θα το πάω μέχρι τέλους».

Σταμάτησε να μιλάει και κατόπιν ξεκίνησε και πάλι αφού ήπιε λίγο νερό. «Θέλω να πω σε όλους τους Ελληνες πολίτες, αυτή η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι περισσότερο ή λιγότερο κανενός απ΄ό,τι είναι και δική μας», επανέλαβε.

«Πρέπει επιτέλους να πάψουμε να φοβόμαστε για το δίκιο μας, ας φοβούνται κάποιοι άλλοι που κάνουν παράνομες πράξεις και ανήθικες. Εχω το θάρρος στην ψυχή μου να πάω μέχρι το τέρμα για το δίκιο μου».

«Ούτε ξυλοδαρμό μπορώ να το πω. Περπατούσα, με πλησίασαν και με χτύπησαν. Μου είπαν για χρήματα, τα οποία ... έτσι θέλει να ισχυρίζεται κάποιος. Είμαι καλά, γι' αυτό βγήκα...», είπε και αρνήθηκε να δεχθεί άλλες ερωτήσεις.

Ο Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας, που ήταν στο πλευρό του τραγουδιστή κατά τη συνέντευξη του τραγουδιστή, είπε ότι ο ίδιος ο κ. Αδαμαντίδης είχε απαιτήσει να γίνει η συνέντευξη. Επεσήμανε ότι η αστυνομία έχει κάνει «καταπληκτική δουλειά» στην υπόθεση.

«Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι έναν άνθρωπο που έχει κάνει ευτυχισμένους τους Ελληνες με τα τραγούδια του και το ήθος, θα τολμούσε κανείς να τον πειράξει. Ο κ. Αδαμαντίδης είναι ταλαιπωρημένος, αλλά θέλει να δώσει το μήνυμα ότι είναι όρθιος», είπε ο κ. Κούγιας.