Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Άνοιξαν το κινητό της 44χρονης!

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Άνοιξαν το κινητό της 44χρονης!
Ενημερώθηκε: 06/02/18 - 16:19

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Μία αποκάλυψη σοκ έκανε σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης, ο οποίος δήλωσε πως άγνωστοι άνοιξαν το κινητό της 44χρονης και σύμφωνα με τον αδερφό της, άλλαξαν μέχρι και την φωτογραφία στο προφίλ της στην εφρμογή του viber.

Εχει ήδη συμπληρωθεί ένας μήνας από το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη και όπως είναι γνωστό, το κινητό της δεν έχει βρεθεί, παρότι η ΕΛ.ΑΣ. έκανε φύλλο και φτερό την περιοχή το κινητό της θανούσης δεν ανευρέθηκε δυσκολεύοντας την διαλεύκανση της υπόθεσης. 

, η εφαρμογή κινητού Viber της Ειρήνης άνοιξε και μάλιστα κάποιοι άλλαξαν και τη φωτογραφία προφίλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Νέες έρευνες για το αυτοκίνητο με τους δύο άντρες

Αυτό που προκαλεί σοκ είναι αυτά που αποκάλυψε ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Eχτές το βράδυ με επισκέφτηκε στο γραφείο μου τρομαγμένος ο αδελφός της και μου είπε πως κάποιοι έχουν ανοίξει το Viber της Ειρήνης. Του είπα ότι πρέπει να ενημερώσουμε την Αστυνομία. Μου απάντησαν ότι κάνουν προσπάθειες σύνδεσης και ενημέρωσης. Σήμερα με ξαναπήρε τηλέφωνο (ο αδελφός της Ειρήνης) και μου είπε ότι το Viber εξακολουθεί να είναι εν λειτουργία και τις πρωινές ώρες άλλαξαν τη φωτογραφία στο προφίλ της.

Αρχίζει και εδραιώνεται μέρα με τη μέρα η πεποίθηση πως κάποιος έχει το κινητό και το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Θεωρώ πως η έρευνα θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση» κατέληξε ο κύριος Ταουξής.