Τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους: Τι γινόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες

Τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους: Γιατί κανένας δεν άκουγε το παραμικρό
Ενημερώθηκε: 23/12/17 - 15:27

Συντετριμμένοι είναι συγγενείς και φίλοι με το άγριο έγκλημα που διέπραξε ο αστυνομικός στους Αγίους Αναργύρους και μετά αυτοκτόνησε. Η οικογένεια του αστυνομικού ακόμα δεν μπορεί να αντέξει την τραγωδία που χτύπησε το σπίτι τους τόσο απροσδόκητα Μάλιστα, συγγενείς και φίλοι ανέφεραν πως κανείς τους δεν είχε καταλάβει, ούτε ήξερε τι του συμβαίνει και πως δεν είχε εκφράσει ποτέ τι ακριβώς γινόταν μέσα στο σπίτι του.

Ο θρήνος της μάνας του αστυνομικού που έκανε το φονικό στους Αγ. Αναργύρους

 

«Δεν μπορώ να το αντέξω. Σκότωσε και εμάς μαζί του. Τι να σας πω…», είπε καταρρακωμένη η μητέρα του αστυνομικού συνέντευξή της.Επίσης οι γείτονες μιλούν για μια οικογένεια υπόδειγμα.Μόνο που δεν ήταν έτσι...Όπως δηλώνει θείος της 49χρονης ιατρού Ελένης Χερουβείμ, το διαμέρισμα είχε ηχομόνωση και κανείς δεν άκουγε το παραμικρό γι αυτόν το λόγο.  

Σύμφωνα με την εφημερίδα realnews η Ελένη Χερουβείμ είχε ανακοινώσει στον σύζυγό της ότι θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου και θα ζητήσει την επιμέλεια της κόρης τους

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Χερουβείμ, θείο της 49χρονης, το ζευγάρι είχε συχνά καυγάδες. «Η ανιψιά μου, μου έλεγε ότι ο Χρήστος θα τη σκότωνε γιατί του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Τον φοβόταν και δεν ήξερε πως να διαχειριστεί το θυμό του. Τελευταία τσακώνονταν συνέχεια. Οι καυγάδες δεν ακούγονταν από τους γείτονες γιατί το σπίτι είχε ηχομόνωση», υποστηρίζει.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ

 

Δεν τον ήθελε η πεθερά του

 

Ολα ξεκίνησαν το 2012 όταν το ζευγάρι, ο Χρήστος Ζαπαντιώτης και η Ελένη Χερουβείμ αποφάσισαν, ύστερα από μακρόχρονη σχέση, να παντρευτούν. Η μητέρα της ιατρού αντιδρούσε. Οι καβγάδες ανάμεσα σε γαμπρό και πεθερά ξεκίνησαν αμέσως και φούντωσαν πολύ περισσότερο μετά την απαίτηση του αστυνομικού να φύγει η ηλικιωμένη γυναίκα από το σπίτι της, για να ανοίξει εκεί ιατρείο η σύζυγός του. 

Εξαδέλφη της 70χρονης μιλώντας στη realnews ανέφερε ότι κάθε φορά που ο 47χρονος ζητούσε από τη γυναίκα του να διώξει τη μητέρα της του, εκείνη αρνούνταν. Του έλεγε πως την υπεραγαπούσε και δεν είχε κανέναν άλλο στον κόσμο. «Δεν μπορώ να τη διώξω. Είναι μόνη της», τού έλεγε. Δηλώνει μάλιστα ότι ο δολοφόνος και αυτόχειρας αστυνομικός «ζήλευε αφόρητα τη σύζυγό του και για την ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα της». 

Οι ίδιοι συγγενείς αναφέρουν, μάλιστα, ότι τον αστυνομικό τον ενδιέφερε η περιουσία της πεθεράς του καθώς και ότι ζητούσε να γράψει το σπίτι της στο όνομα της συζύγου του γιατί φοβόταν ότι αν πέθαινε η γιαγιά υπήρχαν άλλα πέντε παιδιά της να διεκδικήσουν την κληρονομιά.