Τζίμης Πανούσης: Η τελευταία συνέντευξη

Τζίμης Πανούσης: Η τελευταία του συνέντευξη που είχε ραγίσει καρδιές
Ενημερώθηκε: 13/01/18 - 17:49

Τζίμης Πανούσης: Ο ιδιαίτερος καλλιτέχνης δεν τα κατάφερε τελικά και πέθανε το μεσημέρι του Σαββάτου, βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και τους φίλους του. 

Πέθανε ο Τζίμης Πανούσης

 

Είχε ήδη μεταβεί στο σπίτι του μετά το πρώτο καρδιακό , όπου εκεί δεν ένιωσε καλά και λιποθύμησε . Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τον παρέλαβε.Η πρώτη διάγνωση έκανε λόγο για ένα νέο καρδιακό επεισόδιο. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που του έκαναν γιατροί στον Ερυθρό Σταυρό όπου διακομίστηκε, για να τον επαναφέρουν στην ζωή, δεν τα κατάφερε και πέθανε. 

Αυτός ήταν ο Τζίμης Πανούσης-Από τις Μουσικές Ταξιαρχίες στον Νεοέλληνα

Οι συνεντεύξεις του είχαν πάντα κάτι μοναδικό, σατιρικό. Όμως αυτή εδώ η συνέντευξη, ίσως η τελευταία που είχε δώσει ήταν μια εξομολόγηση στην Δήμητρα Αθανασοπούλου και στο Πρόσωπα και Ιστορίες για την απώλεια του αδελφού του που τον  σημάδεψε.

«Έχασα τον αδελφό μου, αυτό με κλόνισε πολύ. Ο αδελφός μου ασχολιόταν κι εκείνος με τη μουσική, έγραφε τραγούδια ωραία, αλλά ήταν «μαύρα». Ήταν ο Άσιμος επί δέκα. Στο τέλος μου είπε πράγματα σημαντικά για τον ίδιο που δεν τα περίμενα. Έφτασα στο σημείο να πηγαίνω στο νοσοκομείο όπου έκανε χημειοθεραπεία και έψαχνα ταράτσα να πηδήξω», έλεγε τον Σεπτέμβριο ο Τζίμης Πανούσης.