ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΘΕΜΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ: Που στρέφει τις ερευνές της η ΕΛΑΣ;

 
ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΘΕΜΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ: Που στρέφει τις ερευνές της η ΕΛΑΣ;

Ενημερώθηκε: 06/07/19 - 14:16

Τα κίνητρα της επίθεσης στον Θέμη Αδαμαντίδη, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στην Καλλιθέα, ερευνά η Ασφάλεια Αττικής.

Στο στόχαστρό της, βρίσκεται ένα «χρέος» περίπου 50.000- 60.000 προς τον ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου στο κέντρο της Αθήνας.

Ο γνωστός τραγουδιστής πριν από μερικούς μήνες φέρεται να συμφώνησε να κάνει μια σειρά εμφανίσεις στο κέντρο του εν λόγω επιχειρηματία, όμως επειδή δεν υπήρχε ικανοποιητική προσέλευση κόσμου, οι εμφανίσεις μειώθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνέντευξη τύπου του Θέμη Αδαμαντίδη με τον Αλέξη Κουγια στο πλευρό του μετά τον ξυλοδαρμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 56χρονος επιχειρηματίας μάλιστα λέγεται οτι είχε προκαταβάλει το μεγάλο χρηματικό ποσό στον τραγουδιστή όχι μόνο για τις εμφανίσεις αλλά και για τη μετακίνηση του Αδαμαντίδη από άλλο μαγαζί των βορείων προαστίων στο δικό του.

Έτσι ο επιχειρηματίας που θεώρησε οτι ο τραγουδιστής είχε πλέον χρέος μαζί του, φέρεται να ζήτησε από τον τραγουδιστή να αποπληρώσει το ποσό, συμμετέχοντας σε καλοκαιρινές συναυλίες.
Ωστόσο ο Θέμης Αδαμαντίδης αμφισβητεί τη συμφωνία και προχωρά σε περιοδεία το καλοκαίρι με τη συνεργασία του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου στα βόρεια προάστια.