Αφροδίτη Λιάντου-Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Απάντούν για πρώτη φορά στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

 
Η απάντηση όταν ρωτήθηκαν για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι

Ενημερώθηκε: 27/08/22 - 11:31

Αρνούνται ότι είναι ζευγάρι και στη ζωή η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης οι οποίοι πρωταγωνιστούν στην επιτυχημένη σειρά «Η γη της Ελιάς».

Οι δυο τους υποδύονται στη σειρά δύο ερωτευμένους μεταξύ τους νέους, κάτι που πολλοί πίστεψαν ότι συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Τι ισχύει αλήθεια ανάμεσά τους; Οι ίδιοι δίνουν την απάντησή τους σε συνέντευξή τους στο ΟΚ.

Όσα είπε η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης

Έναν χρόνο μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς, βγαίνετε πλέον στον δρόμο και σίγουρα σας αναγνωρίζουν. Είναι κάπως άβολο όλο αυτό;

Αφροδίτη: Θυμάμαι ότι στις αρχές με παραξένευε όταν με σταματούσαν και μου μιλούσαν στον δρόμο. Αυτό όμως είχε συμβεί και στο παρελθόν κάποιες φορές, όταν ξεκίνησαν να κυκλοφορούν τα δικά μου τραγούδια. Σίγουρα βέβαια δεν ήταν τόσο έντονο και τόσο συχνό. Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως ο κόσμος ταυτίστηκε πάρα πολύ με τη σειρά. Με σταματούσαν και καταλάβαινα πως πιστεύουν ότι είμαι η Μυρτάλη. Με ρωτούσαν συχνά αν θα τα ξαναβρώ με τον Στέφανο (σ.σ. τον υποδυόταν ο Λίαμ Άιρλαντ). Τους απαντούσα «όχι» και μετά κάναμε πλάκα.

Αλέξανδρος: Εγώ όποτε με σταματούν τους λέω «βαθιές ανάσες». (Γελάει.) Είναι ωραίο ο κόσμος να σου λέει καλά λόγια.

Από τις τελευταίες αναρτήσεις σας στα social media φαίνεται ότι είστε όλοι μαζί οι νεαροί πρωταγωνιστές της σειράς και στις διακοπές.

Αφροδίτη: Ναι. Είναι τύχη να βρεις ανθρώπους στη δουλειά σου που θα δεθείς ουσιαστικά. Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα στα γυρίσματα, μένουμε μάλιστα όλοι πολύ κοντά στην Αθήνα και έτσι έχουμε συχνή επαφή. Δηλαδή βρισκόμασταν και εκτός γυρισμάτων πολύ συχνά.

Όταν πέσατε πάνω στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο και σας ήθελαν ζευγάρι, πώς αντιδράσατε;

Αλέξανδρος: Εγώ δεν έχω δει κάτι.

Αφροδίτη: Εσύ δεν έχεις δει γιατί είσαι influencer. (Γελάει.) Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ γελάσαμε γιατί βγήκαν κάποια δημοσιεύματα που έγραφαν ότι θα μας παντρέψει η Άντζελα Γκερέκου. Δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που γράφονται για εμάς. Διαβάζοντάς τα απλά κάνουμε χαβαλέ.

Πώς ήταν η πρώτη φορά που γυρίσατε ερωτική σκηνή;

Αφροδίτη: Εντάξει, εγώ είχα αρκετό άγχος. Η πρώτη μου ερωτική σκηνή ήταν με τον Λίαμ. Και μάλιστα ήταν από τις πρώτες σκηνές που γυρίσαμε. Κατευθείαν στα βαθιά. Δεν γνωριζόμασταν καθόλου, οπότε ήταν αρκετά άβολο. Βέβαια, αν έχεις εμπιστοσύνη στον παρτενέρ σου, μετά από λίγο σου φεύγει το άγχος. Το ζήτημα είναι να βγει κάτι όμορφο, οπότε εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτεσαι κάτι άλλο πέρα από τη χορογραφία που πρέπει να κάνεις – γιατί πρόκειται για μια συγκεκριμένη χορογραφία όταν μιλάμε για ερωτική σκηνή. Αφού φάγαμε λοιπόν την πρώτη κρυάδα με τον Λίαμ, μετά ήταν πιο εύκολο γιατί γνωριστήκαμε καλύτερα.

Αλέξανδρος: Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς ως ηθοποιοί είναι να είμαστε πιστοί στο σενάριο. Όταν χτίζεις έναν ρόλο και τον μελετάς, αναπόφευκτα υπάρχουν κι αυτές οι σκηνές που σίγουρα είναι λίγο πιο δύσκολες, ακριβώς επειδή υπάρχει το ερωτικό κομμάτι και πρέπει να έρθεις πιο κοντά με τον άλλο. Όταν όμως υπάρχουν καλοί συνεργάτες, βγαίνει ωραίο αποτέλεσμα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ