Άκης Πετρετζίκης: Η νέα επιχειρηματική του κίνησή μετά το κλείσιμο των μαγαζιών του

 
<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player   data-integration-id="40599z13k80ce6md"   data-playlist-id="v-csw1cjp9g7y1"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Α. Πετρετζίκης: Αυτός είναι ο λόγος για το \"λουκέτο\" στα 3 καταστήματα «Kitchen Lab» ","description":"\"Λουκέτο\" στα 3 καταστήματα του, «Kitchen Lab», έβαλε ο Άκης Πετρετζίκης. Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτει το λόγο.","t

Ενημερώθηκε: 26/05/23 - 20:03

Ο Άκης Πετρετζίκης έβαλε λουκέτο σε όλα τα μαγαζιά εστίασης που είχε ανοίξει στην Αθήνα σε Αγία Παρασκευή, Σύνταγμα και Γλυφάδα.

Περίπου 5 χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας τους, τα καταστήματα κατεβάζουν ρολά ενώ το Γενικό Εμπορικό Μητρώο έχει αναρτήσει την απόφαση των εταίρων να τεθεί η εταιρεία σε λύση και να οδηγηθεί σε εκκαθάριση. Ωστόσο, καταβλήθηκαν μισθοί και αποζημιώσεις και η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στη Γλυφάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άκης Πετρετζίκης έκανε μία νέα εταιρία στις 28 Μαρτίου, την «Akis Petretzikis Hub» που έχει ως σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, υπηρεσίες catering και άλλα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ