Άπιστη «survivor»: Η άτακτη παίκτρια, η σχέση «σίριαλ» με επιχειρηματία και το τρίτο πρόσωπο

 
Άπιστη «survivor»: Η άτακτη παίκτρια, η σχέση «σίριαλ» με επιχειρηματία και το τρίτο πρόσωπο

Ενημερώθηκε: 29/09/23 - 13:18

«Την απιστία δεν τη συγχωράω…» λέει ένα παλιό τραγούδι της Λίτσας Γιαγκούση που έχει «μιλήσει» κατά καιρούς στις καρδιές πολλών κερατωμένων ανθρώπων, ανδρών και γυναικών.

Η απιστία δεν έχει φύλο, η απιστία κλείνει σπίτια και, όπως μετέφερε στην «Espresso» αξιόπιστη πηγή, μια απιστία υπήρξε η αιτία και του ξαφνικού χωρισμού πρώην παίκτριας του «Survivor» με γνωστό επιχειρηματία μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

Μη νομίζετε όμως ότι ήταν εκείνος που της έκανε την… κουτσουκέλα, οδηγώντας σε άδοξο φινάλε την πολύπαθη σχέση τους. Στην περίπτωση αυτή ταιριάζει καλύτερα μια παροιμία που λέει «τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι». Διότι ένα τέτοιο «σιγανό ποταμάκι» αποδείχτηκε τελικά και η νεαρή γυναίκα με τις υψηλές αθλητικές επιδόσεις στο άγριο reality του Σκάι. Θέλετε και το… καλύτερο;

Το πρόσωπο με το οποίο φέρεται ότι κεράτωσε τον επιχειρηματία και συνεχίζει να περνάει μαζί του παθιασμένες ερωτικές νύχτες βρίσκεται σε σταθερή σχέση με άλλη γυναίκα ακόμα και σήμερα! Αυτό βέβαια δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τον τελευταίο, καθώς η μόνιμη σύντροφός του παραμένει αμέτοχη σε όλο αυτό το… δράμα. Και πώς θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, εξάλλου, αφού είναι «βυθισμένη» στην άγνοιά της; Εκτός κι αν προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει

Πάντως ο άντρας τον οποίο «λιγουρεύτηκε» η πρώην παίκτρια του «Survivor» από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε, βάζοντας στόχο να τον παρασύρει στο κρεβάτι της, έχει αποκτήσει έτσι κι αλλιώς τη φήμη του εραστή διάσημων γυναικών, κάτι για το οποίο η απατημένη σύντροφός του έχει επίσης… μαύρα μεσάνυχτα. Στο παρελθόν οι κακές γλώσσες έλεγαν, μάλιστα, πως την κεράτωνε και με άλλη συμμετέχουσα στο ίδιο reality.

Τούτη τη φορά, όμως, το πράγμα δεν αποκλείεται να… εκτροχιαστεί, αφού ο ίδιος έχει αρχίσει κιόλας να συζητιέται στον κύκλο του ως «το τρίτο πρόσωπο» στην πολύκροτη σχέση της πρώην παίκτριας του «Survivor» με τον επιχειρηματία. Μια σχέση που μετρούσε χρόνια και φαινόταν δυνατή! Μέχρι που εκείνη συνάντησε στον δρόμο της τον άλλον και… κεραυνοβολήθηκε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωριμία τους έγινε σε ένα πάρτι και η μεταξύ τους επικοινωνία άρχισε σχεδόν αμέσως, με μηνύματα και μεταμεσονύκτιες κλήσεις. Ηταν μάλιστα εκείνη που «πολιόρκησε» στενά τον παράνομο εραστή της, καταφέρνοντας να τον κάνει να… παραδοθεί τελικά στα θέλγητρά της.

Ίσως τότε να έμαθε κάτι ο επιχειρηματίας πρώην σύντροφός της και γι’ αυτό της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι, σβήνοντάς την τόσο από τη ζωή του όσο και από το Instagram. Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι στον κύκλο τους το κουτσομπολιό πάει… σύννεφο, όπως (μάλλον!) και το κέρατο, γεγονός που ενδεχομένως οδηγήσει σε… κακά ξεμπερδέματα το παράνομο ζευγάρι.

Πηγή: Espresso

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ