Βασίλης Τερλέγκας: Ο Βαλεντίνος είναι πόρνος!

Βασίλης Τερλέγκας: Ο Βαλεντίνος είναι πόρνος!
Ενημερώθηκε: 16/02/18 - 15:26

Ο Βασίλης Τερλέγκας είναι πυρ και μανία με τον άγιο Βαλεντίνο!

Ο λαϊκός τραγουδιστής και βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος... άστραψε και βρόντηξε ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, κάνοντας μια απίστευτη επίθεση στον ξενόφερτο «άγιο του έρωτα», τον οποίο χαρακτήρισε «πόρνο» και «καθολικό ψεύτη»! 

Με ένα ιδιόχειρο, υπογεγραμμένο (!) καταδικαστικό σημείωμα που ανάρτησε στην επίσημη σελίδα του στο facebook, ο γνωστός και ως «ψάλτης της πίστας» πέρασε το δικό του χριστιανικό μήνυμα: «Σ’ αυτόν τον Αγιο Βαλεντίνο δεν θα παρασυρθώ να δώσω καμία ευχή, γιατί έτσι θα είναι σαν να αποδέχομαι αυτόν τον... άγιο» έγραψε και συνέχισε στο ίδιο ύφος:

«Αισθάνομαι περισσότερο Χριστιανός Ορθόδοξος, παρά πιστός σε έναν καθολικό ψεύτη - πόρνο της εποχής. Τέτοιος... άγιος για τους Ελληνες Ορθόδοξους δεν υπάρχει. Κι αν για κάποιους υπάρχει... Θεέ μου, συγχώρεσέ τους»

ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ

Οσοι έχουν επισκεφτεί το σπίτι του τραγουδιστή περιγράφουν με δέος τις εκατοντάδες εικόνες αγίων που υπάρχουν στους χώρους του. Ο ίδιος, μάλιστα, μιλώντας για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τα θεία, είχε δηλώσει στο παρελθόν:

«Ο Θεός δεν είναι τυχαίο πράγμα. Και ειδικά ο δικός μας Χριστός, η Ορθοδοξία μας. Δεν είμαστε θρησκεία εμείς. Είμαστε μια εκκλησία. Πιστεύω πολύ, γιατί ο Θεός είναι το άκτιστο φως. Και το άκτιστο φως, σε όποια θρησκεία κι αν ανήκεις, είναι η αλήθεια».

Πηγή: Espressonews