Βίκυ Καγιά: Η αποχή από την τηλεόραση ήταν απαραίτητη, έβγαιναν ψυχοσωματικά και ταχυκαρδίες

 
Βίκυ Καγιά: Η αποχή από την τηλεόραση ήταν απαραίτητη, έβγαιναν ψυχοσωματικά και ταχυκαρδίες

Ενημερώθηκε: 29/11/23 - 15:54

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για το διάλειμμα που αποφάσισε να κάνει από την τηλεόραση, έπειτα από μερικά θέματα υγείας που προέκυψαν.

Έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και αρχικά είπε για την αποχή της: «Δεν ξέρω αν ήταν γενναία, αλλά ήταν απαραίτητη. Είχαν αρχίσει να βγαίνουν θέματα υγείας, ψυχοσωματικά, είχα περίεργες ταχυκαρδίες, υποτασικά επεισόδια σε βαθμό λιποθυμίας χωρίς παθολογικά αίτια. Αυτό το “burn out” που λένε διαπίστωσα ότι υπάρχει. Εκεί πρέπει να βάλουμε μόνοι μας τον κόφτη να μην περνάμε την κόκκινη γραμμή».

Και συνέχισε: «Και στο παρελθόν δούλευα έτσι αλλά δεν είχα κάνει οικογένεια οπότε υπήρχαν στιγμές ξεκούρασης».

Τέλος, αναφορικά με την παρουσία της και στη συνέχεια την αποχή της από την τηλεόραση, η Βίκυ Καγιά εξήγησε: «Το Shopping Star ήταν από τα αγαπημένα πράγματα που έχω κάνει. Το λάτρευα, δεν έχω περάσει πιο ωραία στη ζωή μου, ήταν μια καταπληκτική εμπειρία επτά χρόνων. Δεν έχω κάτι στο πλάνο μου μέχρι το καλοκαίρι, δεν βιάζομαι. Δεν έχω κάτι να προτείνω αυτή τη στιγμή, μπορεί να μην επιστρέψω ούτε του χρόνου. Αν επέστρεφα τηλεοπτικά θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο. Θα ήθελα κάτι πιο σύγχρονο και φρέσκο στο κομμάτι της μόδας. Έχω πολλά στο μυαλό μου, αλλά δεν μου λείπει η τηλεόραση αυτή τη στιγμή».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ